Beşiktaş’ın Torku Konyaspor’a 22 Yıllık Borcu

Beşiktaş’ın Torku Konyaspor’a 22 Yıllık Borcu

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da, siyah-beyazlı takımın 22 yıl önce verdiği ama bugüne kadar tutulamayan sözü gündeme geld...

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da, siyah-beyazlı takımın 22 yıl önce verdiği ama bugüne kadar tutulamayan sözü gündeme geldi.

Yeşil Beyaz Konya Dergisi’nin haberine göre; Konyaspor’dan 22 yıl önce Beşiktaş’a transfer olan Sertan Eser’in transfer sözleşmesinde yer alan özel maç sözünü siyah-beyazlı takımın yerine getirmediği belirtildi. Haberde, Konyaspor’da yıldızı parlayan Sertan Eser’in 1994 yılda 7 milyar 500 milyon liraya Beşiktaş’a gerçekleşen transferinde gelirleri Konyaspor’a kalmak kaydı ile yapılacak bir hazırlık maçının maddesi olduğu ifade edildi. Konyaspor’un ilk dönemlerde zaman zaman konuyu gündeme getirse de sonuç alamadığı belirtilirken, 22 yıldır o hazırlık maçının hiç düzenlenmediğine yer verildi.

Beşiktaş’ın Konyaspor’a olan 22 yıllık borcu hikayesinin baş kahramanı Sertan Eser bu konuyla alakalı olarak Beşiktaş’ın verdiği sözü tutmasının kendisini de memnun edeceğini söyledi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın konudan haberdar olduğu takdirde gereğini yapacağına inandığını belirten Sertan Eser, “Yıllar sonra böyle bir konu gündeme gelir ve o özel maç düzenlenirse en çok ben mutlu olurum” dedi.

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.