Beyşehir’de 3 sağlık personeli açığa, 1 iş adamı da gözaltına alındı

Beyşehir’de 3 sağlık personeli açığa, 1 iş adamı da gözaltına alındı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında 3 sağlık personeli açığa, 1 işadamı da polis tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, FETÖ...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında 3 sağlık personeli açığa, 1 işadamı da polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiasıyla Beyşehir Devlet Hastanesi’nde 2’si hemşire, 1’i sağlık memuru toplam 3 sağlık personeli açığa alınarak geçici olarak görevden uzaklaştırıldı. Devlet Hastanesi’nde bugüne kadar kurumda görevden uzaklaştırılan sağlık personeli sayısı 13’e yükseldi. Beyşehir’de FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle 1 iş adamı da gözaltına alındı.

Öte yandan, bir süre önce gözaltına alınan Beyşehir Adliyesi’nde görevli 2 cumhuriyet savcısı, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri sonrasında sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya