Beyşehir’de Çok Amaçlı Spor Sahaları Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Beyşehir’de Çok Amaçlı Spor Sahaları Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Konya’nın Beyşehir ilçesinin bazı dış mahallelerinde yapımı planlanan çok amaçlı spor sahalarının bu yılın sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıkla...

Konya’nın Beyşehir ilçesinin bazı dış mahallelerinde yapımı planlanan çok amaçlı spor sahalarının bu yılın sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, belediye olarak yaptıkları girişimler üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 1 milyon liralık maddi desteğiyle ilçeye bağlı bazı mahallelere kazandırılacak çok amaçlı spor sahalarının inşaatlarına başlandığını söyledi. Bakanlığın desteğiyle ilçeye bağlı 15 ayrı mahallede çok amaçlı spor sahası inşa edilmeye başlandığını vurgulayan Özaltun, “Şu anda ilk bitirilecek olan saha Gökçimen mahallemizdeki spor sahası. Buradaki sahalarda gençlerimiz futbol, basketbol, voleybol branşlarında sportif aktiviteler gerçekleştirebilecekler. Boş kaldığında yörede yaşayan hanımlarımız yaz döneminde tarhana ve erişte yapımında bu alanları da kullanabilecekler. Yani bu alanlardan çok amaçlı olarak istifade edebilmek mümkün olacak. Bu tesisleri inşallah 2015 yılının sonuna kadar bitirmiş ve gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Bununla birlikte köyden mahalleye dönüşen 12 mahallemizde ise Belediye olarak kurduğumuz çocuk oyun parkları da yerleşim merkezlerinde çocuklarımızın ve ailelerinin istifadesine sunuldu. Mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde, bu parklarda oyun oynayan çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri de çok mutlu ediyor” dedi.

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya