Beyşehir’de sağlık yatırımları masaya yatırıldı

Beyşehir’de sağlık yatırımları masaya yatırıldı

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir ilçesinde Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve Beyşehir Devlet Hastanesi yöneticileri ile bir araya...

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir ilçesinde Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve Beyşehir Devlet Hastanesi yöneticileri ile bir araya geldi.

Beyşehir'de yapılması planlanan sağlık yatırımları hakkında istişarede bulunan Samancı, iktidara geldikleri günden bu yana sağlık alanında çok güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi. Beyşehir Devlet Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerinin örnek olacak nitelikte olduğunu belirten Gülay Samancı, "Hastanemizin yanı sıra Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü, 2 Nolu 6 hekimlik aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu projemiz ile 1 nolu ASM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu projemizi de Beyşehir'in tarihi dokusuna uygun son derece modern bir şekilde hayata geçireceğiz. Bu iki projemizin de tamamlanması ile birlikte Beyşehir sağlığı adına çok daha güzel hizmetleri vatandaşlarımıza sunacağız. Ayrıca sağlık evleri ile ilgili olarak da ilçemizin tüm dinamikleri ile ortak hareket ederek çok güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ise, Beyşehir ilçesinde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla ilçede birim değerlendirme toplantıları yaptıklarını vurgulayarak, "Beyşehir ilçemiz sağlıkta oldukça iyi noktada. İnşallah en kısa zamanda planlamasını yaptığımız iki projenin de hayata geçirilmesiyle Beyşehir'i sağlıkta daha da güzel bir seviyeye getireceğiz. Beyşehir'e bağlı sağlık evlerinde de önemli bir çalışmanın altyapısını hazırlıyoruz. İnşallah ilçemizde bulunan tüm sağlık evleri ile alakalı çalışmanın da projesini tamamlayarak çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ayrıca, Beyşehir Devlet Hastanesinin kendi rolündeki sağlık hizmetlerinin tamamını yerine getirdiğini görmenin memnuniyetini yaşarken, Konya'ya olan sevk oranlarını en aza indirebilme adına da çalışmalar yapmaktayız. Bu toplantıların ardından Milletvekilimiz Gülay Samancı Hanımefendi ile bir araya gelerek, ilçeye yapılması planlanan sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk" diye konuştu.

Beyşehir’de sağlık yatırımları masaya yatırıldı

Beyşehir’de sağlık yatırımları masaya yatırıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.