Beyşehir'e Atanan Öğretmenlere Çiçekli Karşılama!

Beyşehir'e Atanan Öğretmenlere Çiçekli Karşılama!

Beyşehir'de bulunan değişik okullara yeni atanan öğretmenler çiçeklerle karşılandı.

İHA
Beyşehir’e sömestr tatilinde atanan 47 öğretmen onuruna İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yemek verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve şube müdürleri, Öğretmenevi’ne yemek programı için gelen yeni öğretmenleri kapıda gül takdim ederek karşıladı.
Konuk, yaptığı açıklamada, beylerin şehri olan Beyşehir’e yeni atanan öğretmenlere “Beylerin şehrine hoş geldiniz” demek için bir araya geldiklerini vurgulayarak, “Öğretmen arkadaşlarımız için yemek verdik, onları çiçeklerle karşıladık” dedi.
Beyşehir’de sömestri tatilinde ataması yapılan 47 öğretmenin göreve başladığını bu yıl ise toplamda ilçeye 74 öğretmenin atandığını belirten Konuk, “Meslektaşlarımızı en iyi şekilde motive ederek Beyşehir’in başarısına katkıda bulunacaklarını düşünüyoruz. Bu bağlamda birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek ve ilçemizle ilgili bilgiler vermek adına buradayız. Onların varsa problem ve sorunlarını da dinlemek ve bir nebze de olsa katkı sağlamak için birlikte yemek yeyip istişare edeceğiz. Hem de kendilerini tanımış olacağız” ifadelerini kullandı.
Yemek programına Konuk’un yanı sıra, Milli Eğitim Şube Müdürleri Rüştü Beğendi ve Ahmet Çalık, Öğretmenevi Müdürü Selim Karadağ ve yeni atanan öğretmenler katıldı.

haberfark.net

Bu haber toplam 1709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim