Beyşehir’e Tenis Kortu Yapılıyor

Beyşehir’e Tenis Kortu Yapılıyor

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, kentin spor altyapısını güçlendirmek ve halkın sportif aktivitelere ilgisini arttırmak amacıyla tenis kortu yaptırıyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapt...

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, kentin spor altyapısını güçlendirmek ve halkın sportif aktivitelere ilgisini arttırmak amacıyla tenis kortu yaptırıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’de yine bir ilke imza attıklarını dile getirerek, Beyşehir Gölü kıyısında Vuslat Park içerisinde yapımı devam eden tenis kortunun en kısa sürede Beyşehir halkının hizmetinde olacağını söyledi. Beyşehir’in ilk tenis kortu unvanına sahip olacak sahada çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Özaltun, “Beyşehir’i her anlamda zenginleştirmeye, değiştirmeye çalışıyoruz. Gelişen Beyşehir’e, yakışan tesisleri inşa ediyoruz. Göl kenarında, Vuslat Park içerisinde ki Tenis Kort’u çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde Beyşehir çok güzel bir tenis kortuna sahip olacak. İlçe sporuna önemli katkısı olacağına inandığımız tesisle, halkımızın tenis sporuyla tanışmasını da sağlayacağız. Spora ilgi duyan her yaş grubundan vatandaşımız bu sahadan faydalanabilecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.