Bimeks Aksaray Mağazası Yeni Yerinde

Bimeks Aksaray Mağazası Yeni Yerinde

2012 yılından beri Aksaraylılara hizmet veren teknoloji mağazası Bimeks, yeni yerinde açıldı.Şehrin cazip mekânlarından Kültürpark’ın hemen yanı başındaki Parksite AVM’de açılan Bimeks, Aksaraylılara...

2012 yılından beri Aksaraylılara hizmet veren teknoloji mağazası Bimeks, yeni yerinde açıldı.

Şehrin cazip mekânlarından Kültürpark’ın hemen yanı başındaki Parksite AVM’de açılan Bimeks, Aksaraylılara daha geniş bir ürün gamı ile hizmet verecek. Aksaray’da ilk olarak 2012 yılında açılan ve o zamandan beri Aksaraylılara özveriyle hizmet veren teknoloji mağazası Bimeks, Parksite AVM’deki yeni yerinde açıldı. 29 Ağustos’ta Bimeks yöneticileri, yerel yöneticiler ve franchise iş ortakları Ömer Güleroğlu ile Bilal Yılmaz’ın birlikte gerçekleştirdikleri açılışa kampanyadan faydalanmak isteyen kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

Şehrin cazip mekânlarından Kültürpark’ın hemen yanındaki Parksite AVM hem toplu ulaşım hem de park yeri açısından uygun bir konumda. Ayrıca AVM ve Kültürpark, vatandaşların ziyaretleri için de bir bütünlük, bir tamamlayıcılık oluşturuyor. Alışverişini yapanlar dinlenmek için Kültürpark’a, Kültürpark’ta gezintiye çıkanlar da günü keyifli bir alışveriş ile tamamlamak için AVM’ye uğramadan bölgeden ayrılmıyorlar. Yeni yerinde iki kat daha büyük bir alanda hizmet verecek olan Bimeks mağazası, önceki mağazaya göre daha fazla sergi alanına sahip. Mağazada özellikle TV, telefon, bilgisayar ürünleri ve küçük ev aletlerinde daha fazla çeşit müşterilerin beğenisine sunulacak.

Mağaza açılışında konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Sadi Toprak, “2012’de Aksaray’daki mağazamız için yaptığımız açılışta yoğun bir ilgi ile karşılaştık. O ilgi hep ve artarak devam etti” dedi.

Bu yoğun ilginin kendilerini daha büyük ve daha iyi hizmet verebilecekleri bir mağaza açmaya sevk ettiğini söyleyen Toprak, “Geçen zaman boyunca özellikle uygun beyaz eşya fiyatlarımıza ve dünya markası çeşitlerimize ilgi yoğun oldu. Ancak mağazamızın önceki boyutlarında Aksaraylılara yeterince beyaz eşya teşhir edemiyorduk. O nedenle mağazamızı neredeyse yüzde yüz büyüttük. Artık Aksaraylılara daha fazla beyaz eşya çeşidimizle tam bir sunum yapabileceğiz. Bu büyümeyi Aksaraylı hemşerilerimizin Bimeks’e olan ilgisi sağladı” diye konuştu.

Bimeks’in açılış için Aksaraylılara özel olarak hazırladığı ve 13 Eylül’e kadar geçerli olan kampanya ürünlerinden bazıları şöyle:

"LG G4 Akıllı Telefon 1999 TL, 127 Ekran 3D Full HD Smart LED TV (50LF650V) 1999 TL, HP i5 5200U 2,2 Ghz 15,6” (L0E72EA) Notebook 1439 TL, Sony PS4 500 GB Oyun Konsolu 1449 TL, Casper VIA T27 7” Tablet PC Beyaz 249 TL, Hotpint Ariston No-Frost Buzdolabı (NMTM 1921 F TK) 999 TL"

Bu haber toplam 1788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi