Böyle bir siyasi döngüyü ilk defa gördük!

        Malumunuz 31 Mart seçimleri esnasında Ak Partide kuruldu kurulalı hiç bir dönem bu kadar kargaşa ve döngü yaşamadık. Belediye Başkan adayı belirlenirken Aksaray'ın kafasını döndürenler, şimdide meclis listeleri yapılırken insanların başını döndürdükleri gibi partililerle de alay ettiler. Uzun lafın kısası dağ fare doğurdu. Hiç bir dönem 10 sefer liste değiştirilip insanların onurları ile oynanmadı, partililer küstürülmedi.

        Samimi söylüyorum bir insan nasıl seçim kaybettiririz diye uğraşsa bir adaya ancak bu kadar partiye zarar verebilir. İnanın ben bile ülkemi sevip düşünmesem ve Tayyip Beye karşı saygı ve sevgim olmasa şu anda neler yazardım neler. Benim kadar da hiçbir kimse Ak Parti içinde dönen işleri bilemez. Bunları 1 Nisan sonrasına bırakıyorum.

       Tayyip Bey ve Bahçeli seçimler için kendisini parçalarken tabanda buna katkı yapmak yerine nasıl Ak Partiyi bitiririz diye manevralar dönüyor. Herkes hala ahbap çavuş ilişkisinde. Kamuoyuna sorun Ak Partinin mi listesi, yoksa MHP’nin listesi mi diye sorun cevabını alırsınız.

      Ben Evren Beyi seviyorum ona zarar vermemek için çok şeylerde susma hakkımı kullanıyorum. Zaten ilimizde seçilebilecek durumda Cumhur ittifakının adayları var. Bende 31 Martta Cumhur ittifakının başarılı olmasını arzu eden birisiyim. Ülkemin geleceği için bunu istiyorum. Yoksa artık bu kadro ile benim işim olmaz, kimsede artık benden ucuz kahramanlık beklemesin. Bizim koyun uyumlu tepme atmaz düşüncesi bir kenara konmuştur.

       Seversiniz sevmezsiniz ama eski il Başkanı Latif Ağar’a ve Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut’a yapılan onuru ile oynanmayı nasıl kabul edersiniz? Aynı şekil geçen meclisin en başarılı ismi Mahmut Aktürk’e yapılan onur kırıcı oyuna ne dersiniz?

       Merak ettiğim bir başka konu ise belkide adaylar toplantısı ile partinin kapısını öğrenenleri nasıl yorumlarsınız. Bu partide 17 yıl görev yapmış ve emek vermiş kişilerin hiç sayılmasına ne dersiniz? Bunu bana değil partililere ve kamuoyuna sorun.

25 Haziranda malum bir gurubun Milletvekili seçimlerde iyi Partiyi destekleme kararı aldık diyenlerden 3-4 kişiyi ne oldu da seçilecek yerlerden listeye koydunuz? Benim kafam buna karıştı, aklımda hala almıyor.

       Bildiğim kadarı ile kaçak güreşen Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, il Başkanı Altınsoy ve çeyrekte Dinçer yaptılar. İlknur İnceöz Hanımın pek bu listeye dahlini söyleyemem. Bunların çoğunluğu ise ahbap çavuş ilişkisi ve gelecek seçimlere hazırlık olarak görülüyor.

       İl Genel meclisinin birinci sırasına koyduğunuz Tüzün benimde arkadaşım ve okul arkadaşım. Ne başarı gösterdi de yine birinci sıraya yerleştirdiniz? Ne başarısı mı gösterdi, 90 milyona köylerin ihtiyacını görmek için gelen parayı devletin bile almadığı yurda yatırdı. Bu para ile ilimiz kırsalına ne kadar hizmet yapılmazdı?

         Zaten özel sektörün yapıp devlete devrettiği yurtların %70 doluluğu varken hangi akıl ile millete hizmet verilecek bu parayı kuru binaya yatırdılar? Şimdi aklıma şu geliyor acaba böyle gereksiz yere millete hizmet edilecek parayı çar cur ettikleri için mi mükafat verildi?

        Şu bir buçuk yıl içinde senin adam benim adam meselesini bıraksa idiniz de hastanenin kokusunu giderseydiniz. Sabah namazı esnasında hastaneye gidin bir görün sanki hastanenin içinde lağım patlamış zannedersiniz. Seçim sonuna kadar bunları da yazmazdım ama geçen sabaha karşı hastaneye gittim yaşadım bana vebal veren hasta yakınları için yazdım.

       Ben bugüne kadar gelmiş geçmiş hiçbir il başkanını bu kadar insanları ötekileştiren bir il Başkanı görmedim. Kadir Karatay ile mahkemelik olmama rağmen onu bile başarılı buluyorum.

      Kısacası sizlere kızsam da ülkemin geleceği, Cumhur ittifakı ve Tayyip Erdoğan hatırına Sayın Evren Dinçer'i sonuna kadar destekleyeceğim.

Bu yazı toplam 1471 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum