Bozgunculara lanet olsun


  Bizleri yoktan var eden varlığından haberdar eden Alemlerin rabbi olan HZ. ALLAH göndermiş olduğu Kur'an-ı Kerim de şöyle buyurmaktadır.Sizi abes olarak mı yarattık sonra bize dönmeyeceğimizi zannediyorsunuz.Bu ayeti kerimeyi biraz daha açarsak  rabbimiz sizi boşu boşuna mı yarattık hayvanlar gibi başı boş olacağınızı ve bize geri dönmeyeceğinizi mi sanıyorsunuz.
Evet dostlar:
Bu hafta tuz gölüne gezmeye gitmiştim oradaki güzelim ağaçların yakılmış olduğunu,o masum kaplumbağanın yanık halini görünce bu ayeti hem okudum hem ağladım.Aman ALLAH'IM ne güzel buyurmuşsun hayvanlar gibi başı boş gezeceğinizi ve bize geri dönmeyeceğinizi mi ?sanıyorsunuz…
ALLAH'IM huzuruna mutlaka dönecekler hesap verecekler o gün herkes hakkını alacak.Hz. Ali Mahkemeyi Kübra ya şöyle anlatıyor.ALLAH'IN huzuruna tüm mahlukat çıkarılacak herkes birbirinden hakkını alacak.Güzün dökülen yaprak önce altta kalan yaprak sonradan onun üzerine düşen yapraktan hakkını alacak diyor.
KIYMETLİ OKURLARIM:
Ağaç yaprağı bile benim güneşime mani oldun deyip diğer yapraktan hakkını isteyecekse bizler ne yapacağız.Nasıl helallik alacağız.HZ. ALLAH kendi yolunda olanları şöyle methediyor.Sizler yer yüzünde ALLAH'IN dostlarısınız iyiliği emreder kötülükten de nehye dersiniz diyor.Anlaşılıyor ki iyilik yolunu tutmalıyız.İyi işler yapmalıyız.Diğer yandan da kötüler içinde şöyle buyruluyor.Biz insanları en güzel suretle yarattık.Sonra onları hayvanlardan da aşağı kıldık.buyruluyor.Şimdi biraz düşünelim.
ALLAH  kullarını en güzel surette yaratıyor.Onlara çeşit çeşit nimetler veriyor.Akıl veriyor,sıhhat veriyor.Şu cennet gibi vatanın topraklarında şehit kanıyla sulanan yerlerde yaşatıyor.Ay yıldızlı Bayrağın gölgesinde Ezan-ı Muhammedi seslerinin inlediği toprakların üzerinde yaşatıyor.Sıhhat vermiş,afiyet vermiş.öyleyken bazıları bozgunculuk yapıyor.Askere kurşun sıkıyor güvenlik güçlerini şehit ediyor.Analarının yüreğinin yakıyor.İsrail yahudisi'nin uşaklığını yapıyor.Masum ağaçları yakıyor suçsuz hayvanatı katlediyor.Bunlar hayvanlardan da daha aşağı değil mi?.ALLAH'IN laneti bunların üzerine değil mi?
Değerli Dostlarım
ALLAH dostlarını ALLAH'IN selamıyla selamlarken hainlere de yaşasın cehennem sözünü hatırlatıyorum. 

Bu yazı toplam 2840 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum