Bu Yazı Siyasilere Gelsin

Tam 25 dakika 4 kilometrelik yol. Evet şaka değil 4 kilometrelik yolu 25 dakikada alarak rekor kırmış hissi var kendimde.

Tol yaylası- Sağsak köyü arası yolundan bahsediyorum.

Yolun Kaş olarak adlandırılan bölgenin tepesine kadar olan kısmı çok iyi Eskil Belediyesi tarafından asfaltlanmış, ya geri kalan kısmı…
Yaptığımız araştırmada yolun İl Özel İdareye ait olduğu ortaya çıktı.
4 kilometrelik kısmın 25 dakikada alınmasından dolayı düşünün nasıl bir yolun ortada olduğunu. Belki abarttığımı düşünenler olabilir. Fakat Sağsak köyü halkıyla, Tol yaylası halkı benim abartmadığımı çok çok iyi biliyorlar.
Marifet valinin masasında oturmak, rozeti takıp, ökçeli ayakkabıyı giyip, takım elbise sırtınızda, maaşını alıp, yemeklerde boy göstermek değildir.
Bu millet size hizmet edin diye oy verdi. Eğer 4 kilometrelik bir yolla, Sağsak köyünün içinde ki az bir yeri asfaltlayamayıp, insanları 2016 yılında çamurla mücadeleye mahkum ediyorsanız sizin en büyük ayıbınız bu. Eğer böyle bir soruna çözüm bulamıyorsanız, arkanızdan konuşturacağınıza istifa edin hepsinden daha iyi.

Hiç değilse vatandaş size umut bağlamaz. Yazık çok yazık, verilen oylar karşısında yapılan çalışmalarınız, giyinip kuşanıp, karnınızı doyurmaktan ibaret.

Siyasi gücünü kullanarak iş yapmaya hevesli kişilerin önünü kesiyorsunuz, seçilince de hiçbir hizmet yapmıyorsunuz. Bunun vebalini çok ağır ödeyeceksiniz. 
Eğer ben bir siyasi olsaydım, internette ki o fotoğrafın üzerine yemin ediyorum ki istifa eder, çıkıp basında bana oy verenlerden özür dilerdim. Arkamdan konuşturmaktansa çıkıp istifa etmek daha onurlu olur.
2016 yılında bu Eskil'in ayıbı, siyasilerin ayıbı.

Biz gelişen Eskil diye çaba sarfederken, hala çamurla mücadele ettiğimizin farkında değiliz.
Çok daha iyi hizmet alacağız diye mahalleyi köye çevirenler, köy muhtarı, il genel meclis üyeleri, siyasiler neredesiniz?

ilgili haber için tıklayınız...

Bu yazı toplam 2248 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum