Bu yolda araç kullanmak cesaret ister

Bu yolda araç kullanmak cesaret ister

Eskil Sultanhanı arasında ki yolda araç sürmek cesaret ister.

Eskil'de araç sürücüleri, aşırı yağışların ardından yollarda oluşan çukurlara tepki gösteriyor.

İşte şoförlerin tepkisini çeken yollardan birisi de Eskil'i E 5 Karayoluna bağlayan  Sultanhanı yolu.

Tepkisini dile getiren şoförler, "Kısa bir süre önce yapılan asfalt çalışması sonrası yollar yağışların ardından adeta köstebek yuvasına döndü" dedi.

Yolda, kısa bir süre önce yapılan kaplamanınözelliğini kaybederek yağmurların yağmasıyla birlikte köstebek yuvasına denmesiyle Eskil Sultanhanı yolu araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor.

Aksaray'a gitmek isteyen vatandaşların en kestirme yol olarak tercih ettikleri Sultanhanı yolunu kullanan sürücelerin tepkisini çekmeye başladı.

Her yağmurdan sonra karşılaştıkları manzaranın değişmediğini söyleyen sürücüler, yolların bir an önce onarılması gerektiğini aksi takdirde üzücü sonuçlar ortaya çıkacağını ifade ettiler. Sürücüler, "Kısa bir süre önce yapılan asfalt çalışması sonrası yollar yağan yağmurun ardından adeta köstebek yuvasına döndü. Araçlarımızı kontrol etmede zorluk çekiyoruz. Birde yolu bilmeyen sürücülerin durumunu düşünecek olursa ciddi bir sorun olduğu kesin. Yetkililerin bir an önce bu yolları onarmaları gerekir. Göstermelik asfaltla yapılan yollarda 20 santim derinliğinde çukurlar oluştu. Yollar yüzünden birçok aracın tekerleği patladı, çoğu aracın makası ve amortisörleri zarar gördü. Bu yollarda araçlarımız yıpranıyor. Her ay araçları bakıma götürmek zorunda kalıyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum