Çelik Muhtar'dan O Başkanlara Çağrı "Lütfen Bu Yolu Yapın"

Çelik Muhtar'dan O Başkanlara Çağrı "Lütfen Bu Yolu Yapın"

Konya Karatay Köseali Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar kendilerine en yakın ilçe olan Eskil'le olan bağlantı yollarından oldukça müzdaripler.

Eskil'e 25 KM uzaklıkta yer alan ve Perşembe Pazarı başta olmak üzere bir çok ihtiyaçlarını Eskil'den giderdiklerini kaydeden Mahalle Muhtarı Necati Çelik, "Eskil bize en yakın ilçe ve birçok ihtiyacımızı Eskil'den gideriyoruz, ancak özellikle Çırıklar-Köseali arasında 3 KM mesafede bir yol var ki, köstebek yuvasından daha öte. Söz konusu yol için Konya'da da görüşmelerim oldu, ancak yol Eskil sınırları içinde yer aldığı için Konya bizim sınırlarımız dışında diyor. Eskil Belediye Başkanımız Niyazi Alçay'la da görüştüm, ancak ne yazık ki oradan da yeterli desteği göremedik. Oysa yol yapılsa 350 nüfuslu köyümüz başta olmak üzere Obruk bölgesindeki diğer yaylalardan Eskil'e gidecek insanlar ilçeye ekonomik olarak ciddi katkı sağlayacak. Öyle ki özellikle kış aylarında Eskil'e gitmek isteyen hemşehrilerimiz Başgötüren'den dolaşarak 25 KM'lik yolu 45 KM'lik mesafe kat ederek gidiyorlar." dedi.

Çelik, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Lüften Sayın Başkanlarım el ele vererek bizim 3 KM'lik yolumuzu birlikte yapın ve bizi bu ızdıraptan kurtarak duamızı alın. diye sözlerini tamamladı. 

img-20170624-wa0004.jpgimg-20170624-wa0005.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 5841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum