"CHP" Eskil İlçe Başkanı Keskin'den Açıklama

"CHP" Eskil İlçe Başkanı Keskin'den Açıklama

Geçtiğimiz hafta Eskil Belediye başkanı Niyazi ALÇAY üzerine vazife olmayan şekilde bir açıklama yapmıştır. Siz halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanısınız.

Geçtiğimiz hafta Eskil Belediye başkanı Niyazi ALÇAY üzerine vazife olmayan şekilde bir açıklama yapmıştır. Siz halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanısınız. Genel başkanımız hakkında açıklama yapmanın size düşmemesi kanaatindeyim. Ak partinin bir ilçe başkanı var, il başkanı var onlar dururken senin bu açıklamayı yapmanı üzüntü ile karşılamış bulunmaktayım. İlçemiz küçük bir yer. belediye başkanlığı seçimlerinde parti gözetilmesi fazlaca yapılmaz. İnsanlar genelde kişilere oy verir. Senin aldığın oylar içerisinde muhakkak ki Cumhuriyet Halk Partililerinde oyu vardır.     Bir belediye başkanının görevi Parti başkanları hakkında eleştiri ve karalama yapmak olmamalı. Eskil' e nasıl hizmet ederim. Sorunlarını nasıl çözerim olmalı. Eskil Eşmekaya arasındaki yol yapımına başlandı her nedense bu yol bazı kişi veya kişilerin çıkarları için yarım bırakıldı. İlçe' ye uzun uğraşlar sonucu sentetik çim saha yapıldı. Yakında yine turnuva düzenlenecek deniliyor. Vatandaş çamur deryasının içinde maç seyretmeye çalışıyor. Bu sentetik sahanın etrafına iki tane tribün yapmak bu kadar mı zor. Eskilgücü spor kulübü diye Amatör ligde Eskil' imizi temsil eden bir takımımız var. Eskil belediyesinin bu takıma sahip çıkması gerekmez mi. Takımı neden bu durumlara düşürüyorsunuz. Geçen hafta Eskil ' in minik sporcuları (U15)  AKSARAY ' a maça gidemedi. Nedeni ise Eskil belediye başkanı Sayın Niyazi ALÇAY 'ın sporculara otobüs vermemesinden dolayı.  Tarihimizde Sultanhanı spordan 6 gol yedik. Utanç verici bir durum. Eskil sporun Bal liginde olması gerekir. Eskil spor bir kasaba , bir köy takımı değildir. Eskil de bu potansiyel var, ama var olan potansiyeli kullanacak kişi ve kurumlar yok.    Sayın başkan sen parti başkanları hakkında yapacağın açıklamalara harcayacağın zamanı Eskilimizin sorunları için harcasan daha güzel olmaz mı. Başkanlığa seçildiğinde çok büyük projelerle gelmiştin. Bu projeler de bir bir yok olup gidiyor. Eskil li hemşerilerim bu boş vaatlerle kandırmayın artık. 
    Kapıtaş yaylasında bir kardeşimizin oğlu engelli olduğu için okula gidemiyor. Belediye başkanından ricada bulunuluyor başkan oy vermediği gerekçesiyle o özürlü çocuğa bir yol yapmayı çok görüyor. Ak partinin zihniyeti bu mu.Bu çocuğun okuma hakkı neden  elinden alınıyor. Oy sa ki o çocuk engelli olmasa yağmura, çamura, kara, tipiye bakmaz okuluna giderdi zaten. Herşey oy mu.  

Bu haber toplam 2186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum