Cihanbeyli Belediyesi’nde bayramlaşma

Cihanbeyli Belediyesi’nde bayramlaşma

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’nın da katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’nın da katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bayramın 1. günü ilçe protokolü ile vatandaşları belediyedeki bayramlaşma programında ağırladı. Bayramlaşmaya AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da katıldı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bayramların, toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için mükemmel bir vesile, eşsiz birer fırsat olduğunu belirtti. Kale, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Müslümanlar olarak muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşadık. Bayramın ilk günü sizlerle bir araya gelmekten, kucaklaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizler sizlere hizmet ettikçe mutlu oluyoruz. Hepinizin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim” dedi.

İlçede yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Kale, Cihanbeyli’nin altın dönemini yaşadığını belirtti. “Her alanda ses getiren projelere imza atıyoruz” diyen Kale, göreve geldikleri ilk gün hizmet seferberliği başlattıklarını, seçim öncesi verilen sözleri de yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kale, “İlçemiz hizmetin en iyisine layık. Hizmet seferberliğimiz ilk günkü aşkla devam edecek. Durmadan, yorulmadan azimle memleketimizin güzel insanları için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik anlamında "Cihanbeyli Modeli"nin herkese örnek olması gerektiğini dile getiren Ağralı, tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Cihanbeyli Belediyesi’ndeki bayramlaşma gün boyu devam etti.

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.