Cihanbeyli’de Kent Park’ın ismi değişiyor

Cihanbeyli’de Kent Park’ın ismi değişiyor

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinin en büyük parkı olan Kent Park’ın adı “15 Temmuz Şehitleri” olarak değiştirilecek.15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimlerinin ardından şehit olan vatandaşların isimler...

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinin en büyük parkı olan Kent Park’ın adı “15 Temmuz Şehitleri” olarak değiştirilecek.

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimlerinin ardından şehit olan vatandaşların isimleri Cihanbeyli’de de yaşayacak. Bu doğrultuda ilçenin en büyük parkı olan Kent Park’a 15 Temmuz Şehitleri adı verilecek. Bunun yanında Cihanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında 15 Temmuz Şehitlerinin isimlerini de yaşatacak.

Şehitlerin isimlerinin ilçe genelinde yaşatılacağını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ’’15 Temmuz Türkiye için bir milat. Bunun unutulmaması adına, vatan uğruna kendi bedenlerini çekinmeden ortaya koyan şehitlerimize hürmeten, onlara saygımız gereği Kent Parkın ismini 15 Temmuz Şehitler Parkı olarak değiştirilecek. Park da şehitlerimizin isminin geçeceği anıtlar da hazırlanıyor’’ dedi.

“Tek yumruk olunduğunu gösterdik”

Darbe girişimi ile Türk halkının dayanışma içinde olduğunun da kanıtlandığını ifade eden Başkan Kale, ’’Siyasi görüşleri birbirinden farklı olan, etnik kökenleri birbirinden farklı olan insanlar o gün tek vücut haline gelmişti bu durum hepimizi çok mutlu etmişti. Ülkemiz hep böyle birlik içinde oldukça Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023, 2053 ve 2072 hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz. Kim olursa olsun bunu şöyle bilsin ki Türk Milleti sırası geldiği zaman tek vücut olmasını biliyor ve olduğunu da tüm dünyaya gösterdi” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya