Dr. Ünzile Girişgin

Dr. Ünzile Girişgin

Cinsel özgürlük mü, yoksa psikolojik istismar mı?

Globalizm çağında HYMEN eski önemini kaybetti.

Doğru.

Üç maymunu oynayan Müslümanlar ilk gece kanı ile yetine dursunlar, nikâh dışı ilişkilerle husule gelen belki de evlenmesi haram olan bireyler birbiri ile evlendirilmekte. Son günlerin modası bu zaten! Ekrana çıkan kadınlar ağızlarını geveleye geveleye,“Senin baban o değil de şudur!” itirafları. DNA testleri peynir ekmek gibi tüketiliyor Müslüman olduğunu söyleyen insanlar tarafından.

Genç kızlarımızın bir erkeğe duyduğu sevgisi, cinsel duyguları o denli kötüye alet edilmekte, o kadar çok cinsel istismara açık hale getirilmektedir ki içinde bulunduğu hali paylaşabileceği kaç tane akrabası vardır. Annesi, ablası, babası, abisi… Birinci derece akrabalarınla paylaşamadığın bir tablonun neresindedir mutluluk!

Oysa aşk sevda, erotizm, heyecandır, tutkudur, tertemiz hayallerin gerçeğe dönüşmesidir.

İslam toplumları için davul zurna eşliğinde halay ya da sevdiklerinle danstır, eğlence demektir ilk cinsel beraberlik gecesi.

Genç kız için bembeyaz gelinlik, genç oğullarımız için en yakışıklı damat olmak demektir.

Elhamdülillah bu topraklarda hala kız ve oğullarımız var süt gibi saflıkta. Allah-u Teâlâ’ya ve Sevgili Peygamberimiz (sav)’e verdikleri sözü tutarak dünya evine giriyor ve Yüce Dinimiz İslam’ın geleceğine hayırlı evlatlar vermek için ellerini, gönüllerini ve bedenlerini birleştiriyorlar.

Bir anne, Müslüman bir hekim olarak sizinle gurur duyuyor ve hepinizi çok seviyorum.

Bu yazı toplam 2382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.