Mustafa Bozdağ

Mustafa Bozdağ

Çöl kartalı, Bu yıl tat vermedi!

Geçen Yıl benim için Çöl kartalı dendi mi akan sular dururdu. Bu sene ise ilk 5 hafta ümidimi korumdum.

Takım iyi bir başlangıç yapmasına rağmen, bir dostum dedi ki 5. Haftadan sonra çöküş başlar takım iyi gitmiyor, Erkan hoca gitti dedi. Nitekim dediği gibide oldu 5. Haftadan sonra çöküş başladı. Takım arda arda olmadık puanalar kaybetti. Takım bu haftaya kadar teknik direktörsüz geldi. Bu haftadan itibaren tekrar Erkan Uygun hoca ile anlaşma yapılmış takımı çalıştırmaya başlamış fakat iş işten geçti.

Erkan Hoca, ile neden yollar ayrıldı!

Neden tekrar takımın başına getirildi?  

Bilmiyorum, fakat tekrar takımın başına geçmesini doğru bir gelişme olarak görüyorum.  Şu an matematiksel olarak Play Off şansı olsa da zor görünüyor.

Tabi bu yılki gerilemede, Eşmekaya’lı olan oyuncuların Eşmekaya Belediye spor kurulmasından dolayı kendi takımlarını tercih etmesi de bir etken onlarda bu yıl yeni kurulan takımları Eşmekaya’yı şahlandırdı.  An itibari ile Play Off ilk yılında yükseldiler, tabi burada sporcu kimliği olan Belediye Başkanı Tayfur Başkan’ın katkısı tartışılmaz, buradan Eşmekaya belediye spor’u canı gönülden tebrik ediyor. Play off ta başarı göstermelerini bekliyorum.

Bir diğer etken sadece Başkan’a da mal etmemek lazım şu an ben eskil gücü yönetiminde kimler var inan bilmiyorum.  Başkan’ı fotolarda hep yalnız görüyorum. Başkanda kendi penceresinden baktığında haklı olabilir. Tek başımayım kimse destek vermediğini düşünüyordur.

Kongre Yeni bir ilaç olabilir…

Nisan ayında bildiğim kadarı ile seçimli kongre olduğu bilgisini aldım.  Başkan devam eder mi? Etmez mi orasını bilmiyorum.  Fakat bir kan değişimi olmalı bu değişim başkan aday ise güçlü bir yönetim kurmalı, değilse bir açıklama ile şimdiden eskil gücü başkanlığını düşünen hemşerilerimize yol vermeli diye düşünüyorum.

Sonuç olarak benim sevdam çöl kartalı, her zaman olduğu gibi ben desteklemeye devam edeceğim,  bu davaya gönül veren tüm hemşerilerimi saygı hürmetlerimle selamlıyorum

Bu yazı toplam 2136 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.