Çöl Kartalları BAL Gibi

Çöl Kartalları BAL Gibi

Eskil Belediye Spor, hazırlık maçında Bölgesel Lig takımını mağlup etti.

Aksaray amatör liginde mücadele verecek olan Eskil Belediye Spor, yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettirirken, nasıl bir performans sergileyeceği merak konusuydu. Ligin başlamasına kısa bir süre kalırken, çalışmalara yaklaşık iki aydır sürdüren ve iki hafta önce Gözlükuyuspor ile hazırlık maçı yapmış ve 3-0 kazanmıştı. En ciddi hazırlık maçını geçtiğimiz hafta sonu Bölgesel amatör ligi takımı olan Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı spor ile yapan Çöl Kartalları, rakibini sahadan adeta sildi. 60 dakika oynanan ve sahadan çekilen Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı spor, Çöl Kartalları karşısında ağır bir yenilgi aldı.

Aksaray’ı bölgesel ligde temsil edecek olan Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı Spor, Eskil Belediye Spor karşısında beklemediği bir sonuçla karşılaşınca Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı Spor oyuncuları sert oynamaya başlamış ve iki oyuncu arasında çıkan tartışma sonucu Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı Spor teknik direktörü Ahmet Çınar, takımını sahadan çekerek mağlubiyeti kabul eden taraf oldu.

Eskil Belediye Spor, güçlü rakibi karşısında müthiş bir oyun ortaya koymuş, rakibini adeta sahadan silerek maçı 2-0 kazanması Aksaray’da gündem olmasına yetti.

 Eskil Belediye Spor’un golleri: Ahmet Bakır ve Eray Berkant Baydilli’den geldi.

Eskil Belediye Spor Yöneticisi Halil İbrahim Kırlı’nın yaptığı açıklamada, “İlk ciddi sınavımızdan alnımızın akıyla çıktık. Oyucularımı, Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı Spor maçında göstermiş olduğu performanslarından ötürü tebrik ediyorum. Yönetim, teknik idare ve oyuncular olarak uyum sağladık ve bu uyum sayesinde takımın motivasyonu en üst seviyeye çıkıyor. Aksaray’ı Bölgesel ligde  temsil edecek olan Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı Spor’u hazırlık maçında mağlup etmemiz takım üzerinde bir rehavet oluşmadan aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı Spor’u Bölgesel Ligde başarılar dilerim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bu haber toplam 1666 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum