Çöl Kartalları TFF'ye gidiyor... Cavit Kılıç, Aksaray 1989 başkanı mı?

Çöl Kartalları TFF'ye gidiyor... Cavit Kılıç, Aksaray 1989 başkanı mı?

Aksaray ASKF başkanı Cavit Kılıç'a, Çöl Kartalları taraftar grubundan tepki geldi.

Eskilgücüspor kulübünden hakeme tekiler sürerken, bir tepkide Aksaray amatör spor kulüpler federasyonu başkanı Cavit Kılıç’a geldi.

Sezonun ilk maçını Aksaray 1989 spor kulübü ile yapan Eskilgücüspor, hakem hataları ile geçerken Eskilgücü maçı 3-2 kaybetmişti. Maç gündemdeki yerini korurken bir başka detay daha ortaya çıktı. Aksaray amatör spor kulüpler federasyonu başkanı Cavit Kılıç’ın maçtan önceki gece Aksaray 1989 kulüp yönetiminin verdiği yemek davetine gitmesi.

Aksaray 1989 spor kulübünün sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada şu ifadeler yer almakta, MAÇ ÖNCESİ BİRLİK YEMEĞİ VEREN YÖNETİM HER ZAMAN FUTBOLCULARIN ARKASINDA OLDUKLARINI SÖYLEDİLER VE OYUNCULARDA GALİBİYET SÖZÜ VERDİ”

Açıklama bu şekilde olurken Eskilgücüspor taraftarı da tepkide bulundu;

“ Aksaray amatör spor kulüpler federasyonu başkanı Cavit Kılıç, Aksaray 1989 spor kulüp yönetiminde mi bulunuyor da, yönetimin verdiği yemeğe gidiyor? Cavit Başkan oyuncuların her zaman arkasında olduğunu mu söyledi? Oyuncular Cavit Başkan’a galibiyet sözümü verdi? Maçtan bir gün önce bu yemek, bu sözler, bu destekler böyle olursa ve hakemde maçı alenen Aksaray 1989 kulübünü desteklerse bizlerde haklı olarak art niyet ararız. Amatör spor kulüpler federasyonu başkanı olarak elbette her kulübün yemek davetine gidebilir. Anlamadığımı maç öncesi, yönetimin, oyunculara verdiği yemek davetinde ne işi var?” Diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bu resimler ile TFF’ye kadar gideceğini açıklayan Eskilgücü taraftarı “Çöl Kartallar” grubu,”Gerekirse TFF değil, Başbakana, Cumhurbaşkanına kadar gider hakkımızı ararız” dediler.

1-093.jpg2-099.jpg

Bu haber toplam 4709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum