Cumhuriyet Halk Partisi tüm organlarıyla sahada

Cumhuriyet Halk Partisi tüm organlarıyla sahada

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Örgütü dört bir koldan saha çalışmalarını sürdürüyor .

Bir yandan kendi amblemiyle katılacağı İl Genel Meclisi adayları için çalışan Cumhuriyet Halk Partisi örgütü, diğer yandan Millet İttifakı listelerinden seçime giren Belediye Meclis Üyesi adaylarına ve ittifakın Aksaray merkez Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş’e destek için çalışmalar yapıyor .

İl Başkanı Ramazan Koçak Başkanlığında bir ekip de Merkez ilçe dışında kalan 7 ilçede İl Genel Meclisi adayları ve sekiz seçim bölgesinde seçime giren Belediye Başkan adaylarına destek turları yapıyor .

Bu programlar çerçevesinde Pazar günü Saratlı kasabasında Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Zeki Türker’in düzenlediği mitinge Merkez İlçe Başkanı Nazife Küçük ve partililerle birlikte katılan İl Başkanı Koçak;

Burada yaptığı konuşmada :

“Saratlı halkı her zaman partimize gereken desteği vermiştir ve her daim yanımızda olmuşlardır bu seçimde de gereken desteği alacağımızı meydandaki coşkudan görüyorum.

İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Zeki Türker’i Başkan yapacaksınız ve Saratlı’ya baharı getireceksiniz”

Konuşmasında 31 Mart’ta görevi sona erecek olan ve 2 dönemdir Belediye Belediye başkanlığı görevini yürüten Nedim Uğuz’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ramazan Koçak,

Programdan sonra Saratlı İyi parti Belediye Başkan Adayı Adnan Tan’ın seçim bürosunu ziyaret ederek “seçimlerin barış dostluk ve kardeşlik içinde geçmesi” temennisinde bulundu.

NAZİFE KÜÇÜK : AKSARAY CUMHUR İTTİFAKI'NA SANDIKTA GEREKEN DERSİ VERECEKTİR.

Beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Yalçın Dutkun, Rana Arıbaş, İsmail Kılıç, Gülay Er ve Belediye Meclis üyeleri Tolga Kara, Bilal Özdemir, Pelinsu Yıldırım, İsmet Yüksel, Kahraman Kutlu, Murat Ünlü ile birlikte şehir merkezinde esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Nazife Küçük;

“ Haftalardır adaylarımızla birlikte sahadayız ve hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz onları dinliyoruz partimizin görüşlerini adaylarımızın projelerini anlatıyoruz. 17 yıldır Aksaray’dan sürekli % 75’lere yakın oy alan iktidar partisine hemşerilerimiz 31 Mart akşamı 1 Nisan şakası yapacaklardır bunu net olarak görüyorum” dedi.

d.jpgdd.jpg

Bu haber toplam 1386 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.