Darbe bitmedi CIA tekrar meydanlarda

Ülkemiz üzerinde oynana darbe girişiminin yeni oyunları tekrar meydanlarda. Meydanları boş bırakmadan birlik ve beraberlik içinde bu dayanışma devam ettirilmeli. Dış güçler ve CIA son günlerde kaos yaratmak için ajanlarını ülkemize göndermiş durumdadır. Bu sefer darbenin aksine ülkemizde kaos çıkararak bizi birbirimize düşürecekler. Etnik kökenlikten tutun mezhep çatışmalarına kadar işi ileriye götürerek fikri çatışmaya dönüştürerek bu birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışacaklar. Beraberliğimizi bozduklarında amacına ulaşacaklar.
Daha geçtiğimiz günlerde İngiliz televizyonlarının birisi Malatya ve çevresine gelerek darbe aleyhinde konuşacak insanlar aradılar. Hatta alevi kökenli vatandaşlarımızı kışkırtmak için çalıştılar. Ancak ülkemin her kesiminden vatandaşı onlara taviz vermedi.
Çanakkale’de olduğu gibi kenetlenen vatandaşlarımız bu birliğini devam ettirmeli. İki gün önce bir dostum benimle de bir paylaşım yaparak enteresan tespitlerde bulunmuş. Peki, ülkemizde neler yapmak istiyorlar birlikte göz atalım.
Asimetrik refleks gösterecekler. Darbenin devamı her an tekrar başlayabilir bunun için Reis meydanları boşaltmayın diyor. CIA MI6’ın en tehlikeli ajanları Tütkiye’ye geldiler.
Aleviler ve Kürtler kışkırtılacak, Alevi mahalleleri her an basılabilir. Başı açık, özellikle dekolteli kadınlara, kızlara saldıracaklar. Kendilerine dinci süsü verecekler.
Darbeye de Eroğan’a da karşıyım diyenlere dikkat edin. Bunlar tehlikeli, ülkemizde saklanan hücrelerin halkı kışkırtmak için kullanacakları argüman olacak. Darbe Erdoğan tiyatrosu, kurgusudur diyenler bunun altyapısına başladılar bile. Bu tür insanlara dikkat edin ve Emniyete bildirin.
Atatürk’e saldıranlar olacak, küfredecekler, heykelleri parçalayarak dinci saldırı imacı verecekler ve halkı ayaklandıracaklar.
Ayrımsız ibadet yerlerine zarar verecekler, Cami, Cem evi, Kilise, Sinagog fark etmeyecek. Önce PKK’YI saldırtacaklar, sonra da Kürtler hedef alınacak. On binlerce vatandaşımız ölse de umurlarında olmayacak. Her şey Türkiye’yi ele geçirmek için yapacaklar.
100 bin kişi görevden alındı, CIA çıldırmış durumda. Bunu asla kabul etmezler.
Darbeye hepimizin istisnasız birlikte karşı çıktık. Ama sokakta, ama konuşmalarımızda, ama sosyal medyada ama yazılarımızda istisnasız hepimiz tepki gösterdik.
Atatürkçüsü, Erdoğancısı, Sunisi, Alevisi, Laiki, Dindarı, Sağcısı ve solcusu herkes ama herkes karşı çıktı. Buna saldıracaklar, çok uzun bir aradan sonra gerçekleşen bu birliğimize saldıracaklar. Bu birliğimizi bozarak bizi yenide ayrıştırmaya çalışacaklar.
Yapmamız gereken ise, bugünlerde, kimse kimsenin yaşam biçimi, hakkında en ufak bir yorum dahi yapmasın, yapan hangi görüş ve inançta olursa olsun vatan hainidir. Bunları mutlaka Emniyetimize haber vererek sözlerine itibar etmeyin.
Atatürkü ilahlaştıran, muhafazakârlar hakkında konuşan, mezhep ayrımı yaparak etnik ayrımı yapan provokatörün en şerefsizidir.
Suni, Alevi ve Kürt kardeşliğine zarar getirmeyin. Bu konuda yorum yapanları bile dışlayın ve itibar etmeyin.
Türk Kürt kardeşliğine, kız alıp vermişiz, akraba olmuşuz, bunu unutmayın, Türk Kürdü, Kürt Türkü korusun, evini, işyerini, karısına kızına, kardeşine, bacısına birbirimize sahip çıkalım. Bugünlerde birlik olmazsak ülkeyi ele geçirenler için Sünni olmuşuz, alevi olmuşsunuz ne yararı var. 
Ak Partili imişsiniz, CHP’li imişsiniz, MHP’li imişsiniz, HDP’li imişsiniz, Atatürkçü laikmişsiniz, koyu dindar, muhafazarmışsınız, kaptalismişiniz, Liberalmişsiniz, komünist veya sosyalişmisiniz hiç ama hiç fark etmeyecek. Onlar için bu vatanın evladı olmanız yeterli.
Ve vatanın evladı iseniz ne olursanız olun ölecek, ya da sürüngenler gibi esir yaşayacaksınız. Siz bilirsiniz zor da olsa ki ben bile yazarken nasıl yaparım diye düşünüyorum. En kısa zamanda birlik olmalıyız, en kısa zamanda beraber olmalıyız, en kısa zamanda barışmalıyız, barışmalıyız, barışmalıyız.
Uzun lafın kısası uzun zaman uyumamalıyız. Uyuma Türkiye uyursan seni uykuda öldürüler. Hem uyanık ol, hem de uyanık ol bizim bizden başka dostumuz yok.

Bu yazı toplam 1375 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.