Derbent’te 46. Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Derbent’te 46. Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Konya’nın Derbent ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından 46. Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.Derbent Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Konya...

Konya’nın Derbent ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından 46. Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Derbent Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, meclisteki muhalefet partilerini tutumlarından dolayı eleştirdi. Şu anda zor bir dönemden geçildiğini vurgulayan Leyla Şahin Usta, “7 Haziran seçim sonuçlarını yaşayarak görüyoruz” dedi.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar da konuşmasında, ilçede, seçilmişler, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve atanmış kurum amirleri ile bir bütün olarak hareket ederek, uyumlu bir çalışma ortaya koyduklarını anlatarak, “Dolayısıyla bu bütünlük bir taraftan hizmete, diğer taraftan da haliyle sandıklara yansımaktadır. Derbent’in büyükşehir yasası ile metropol ilçe olması ile tarihinde görmediği hizmetleri almasına ve bundan sonra da almaya devam etmesine sebep olmuştur” dedi. Derbent’te hayata geçirilen yatırımlardan ve belediye hizmetlerinden söz eden Başkan Acar, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle oluşturulan kent meydanı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Acar, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin büyükşehir yasasını en başarılı uygulayan büyükşehirlerin başında geldiğini de vurgularken, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Dairesi Başkanları ile ilçeye bağlı taşra mahallelerinde gölet yapımıyla ilgili bir çalışma yaptıklarını, 4 ayrı yere baktıklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan, AK Parti İlçe Başkanı Emin Uçar, partililer, meclis üyeleri, muhtarlar katıldı.

haberfark.net

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.