Dev ihaleyi Eskilli Genç Girişimci Enver Tüzün kazandı

Dev ihaleyi Eskilli Genç Girişimci Enver Tüzün kazandı

Eskil Belediyesi’nce içerisinde düğün salonu, halı saha, yüzme havuzu, kafeterya, Suni gölet, mesire alanları ve çocuk oyun parklarının bulunduğu, Şehit Polis Azam Güdendede Kültür Merkezi ihalesi geçtiğimiz Cuma günü yapıldı.

Mülkiyeti Eskil Belediyesi'ne ait 19 Bin m² yüz ölçümüne sahip çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışması yapılmış içerisinde 1 adet 800 m² Düğün Salonu, soyunma odasıyla birlikte 1 adet yüzme havuzu, 1 adet Süs havuzu, idari binasıyla birlikte 1 adet Sentetik Çim Saha ve 1 adet kafeterya  binası bulunan merkez 09 Şubat 2018 Cuma günü saat 14.00’de Eskil Belediyesi’nde gerçekleşen açık arttırma usulü ile 10 yıllığına kiraya verildi.

İhaleye giren tek isim olan ve Eskil'de Medcezir Düğün Salonu'nu işleten Enver Tüzün ihalenin açılış bedeli olan 1.800.000,00 TL’den söz konusu merkezi 10 yıllığına kiralayan isim oldu.

Henüz 23 yaşında olmasına rağmen önemli bir yatırıma imza atan Enver Tüzün haberfark.net'e yaptığı açıklamada, "Medcezir olarak ilçemizin insanına hizmet veriyorduk, şimdi hizmet noktasında gayretimizi daha ileri noktaya götüreceğiz. Burada havuz ve halı sahayı önümüzdeki sürede kapalı hale getireceğiz. Buradan bir de açık yüreklilikle bir konuda açıklamada bulanmak istiyorum. Bazı hemşehrilerimizin Eskil merkezdeki iki salonun da bizde bulunması ile birlikte bir tekelleşme olacağı yolunda kaygılarını duyuyorum. Şunu belirtmeliyim bu durum tekelleşme değil aksine çalışmalarımızı daha da kolaylaştıracak, çünkü alternatif çalışma durumları oluştu, fiyatlarımızı daha da aşağıya çekebilmenin gayreti içindeyiz, Eskil'in parası her şeyden önce Eskil'de kalmalı, düğün merasimleri insanların maddi olarak yoruldukları zamanlardır, biz de bu süreçte hemşehrilerimizi yormamak adına maksimum hizmet, minimum kar amacıyla yolumuza devam ediyoruz. Lütfen hiç bir hemşehrimiz bizden fiyat almadan başka bir yerden teklif almasın bu konuda oldukça iddialıyız. Öte yandan evlilik bir insanın hayatında bir kez yaşayacağı çok önemli bir murat, biz Medcezir'de de sessiz sedasız maddi imkansızlık yüzünden salon tutamayan hemşehrilerimizden para almadan düğünlerini gerçekleştiriyorduk. Burada da aynı şekilde bunu bir şova bir reklama dönüştürmeden yapacağız. Yani Eskil'de hiç bir aile benim param yok salonda düğün tutamam demeyecek bunun buradan garantisini veriyorum." diye konuştu.

Tüzün, dedikoduya mahal vermemek adına belediyeye ödeyeceği bütün kira bedellerinin makbuzunu sosyal medya hesabından paylaşacağını sözlerine ekledi. 

9582b70c-a534-4b53-8cad-645995e32dca.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 13251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum