Devlet Bahçeli’den ATSO’ya Teşekkür

Devlet Bahçeli’den ATSO’ya Teşekkür

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den ATSO’ya Teşekkür...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Teşekkür ziyaretleri kapsamında uğramış olduğu ilimizde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ilimiz sanayisine ve ülkemiz ekonomisine katkılarından dolayı ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’a teşekkür etti.

Aksaray sanayisi hakkında ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’tan bilgiler alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iç Anadolu bölgesinin hızla gelişen bir şehri olan Aksaray’ın sanayi olarak gelişmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirirken, ülke ekonomisine katkıda bulunan ve sanayisini geliştirmek adına çalışmalar yapan her insana sonsuz teşekkür edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

                Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ATSO’da ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını ifade eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklama da; “ Ülkemizin siyasi liderlerinden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi odamızda ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. 

Aksaray Sanayisinin kalbi olan ATSO’nun kapıları, bizlere yön gösterecek ve ilimize katkıda bulunacak herkese sonuna kadar açıktır.  

Bilindiği üzere ülkemiz şuan siyasi anlamda sıkıntılı günler yaşamaktadır.  Burada MHP Genel Başkanımız ve tüm siyasi liderlerden isteğimiz ülke sanayisinin sıkıntılı günler yaşamaması ve ekonomik olarak bir düşüşün önüne geçilmesi için bir an önce hükümetin kurulması ve ekonomik istikrarın devam etmesi yönündedir.

Bizler Sanayici olduğumuz için bugün hükümetin kurulmaması ve sürenin uzaması en çok bizleri olumsuz yönde etkilemektedir. Piyasalar ve Sanayinin canlı tutulması ve ekonomik sıkıntıların önüne geçilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekir” Dedi

haberfark.net

Bu haber toplam 1406 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.