"Düğün salonunu kiralayana kral dairesinde balayı!”

"Düğün salonunu kiralayana kral dairesinde balayı!”

Aksaray-Konya yolunun 45’inci kilometresinde Sultanhanı’nda faaliyet gösteren 4 yıldızlı Grandanhan Otel, dinlenme tesisi, petrol istasyonu, restorantı, toplantı salonları ile birlikte bölgeye değer katıyor.

Yenilenen yüzüyle hizmet veren Grandhan Hotel, salon ve kır düğünleri için de önemli bir adres olma özelliği gösterirken, evlenecek çiftler için hayata geçen bir kampanya ise dikkat çekiyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan bir otel yetkilisi, “Grandhan Otel ve dinlenme tesisi olarak bölge insanımıza kaliteli hizmet veriyoruz. Shell güvencisindeki akaryakıt istasyonumuzun yanı sıra, tamamen kendi besi hayvanlarımızın etini kullandığımız restorantımızda tost, ayran, pide, hamburger, sulu yemek, ızgara, tatlı çeşitleri, salata, serpme ve köy kahvaltısı ile hizmetteyiz. Hem şoförler için hem de Sultanhanı, Eşmekaya, Eskil, Ortaköy ve Aksaraylı hemşerilerimiz için hafta sonu eşiyle, dostuyla, ailesiyle baş başa zaman geçireceği, yemek yiyebileceği hoşça bir mekan. Bununla birlikte dilenirse kadın ve erkekler için ayrılabilecek bin kişilik düğün ve toplantı salonları ile hemşerilerimizin hizmetinizdeyiz ve başlattığımız kampanya ile otelimizde düğün tutan çiftleri bir gece otelimizin kral dairesinde misafir ediyoruz ve düğün sahiplerimizin tercihine göre, yemekli ve pasta ikramlı düğünler gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

Otelimizde alkol ve alkol ürünleri bulunmamakta

Otellerinde kesinlikte alkol ve alkol ürünlerinin bulunmadığını kaydeden yetkili, ”68 odalı ve 176 yataklı otelimizde SPA, Fitness, Bilardo, Masaj, Havuz, Türk Hamamı, Jakuzi mevcuttur, ayrıca firma olarak temizliğe çok önem veriyoruz ve çocuk WC, özürlü WC, hediyelik eşya, mescit tesislerimizde bulunmaktadır.” diye sözlerini tamamladı.

0382 242 3010

iha-20160406aw709563-4-t-001.jpgiha-20160406aw709563-5-t-001.jpgimg_2305.jpgdsc_0088.jpgsauna.jpgspor.jpgimg_2304.jpgotel_eski_28.jpg

 

Bu haber toplam 3308 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum