Emre dönemi resmen bitti!

Emre dönemi resmen bitti!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu dönemi resmen bitti.

Kulübümüzün internet sitesinden yapılan açıklama ile eski kaptanımıza teşekkür edildi.

İŞTE FENERBAHÇE KULUBÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

"Kulübümüz, futbol takımımızın 2015 – 2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptanımız Emre Belözoğu’na, takımımıza vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti.

Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu’nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe’de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dilendi."

TERRANEO AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI

Daha öncesinde Emre Belözoğlu ile yola devam etmeyeceklerini ifade eden Terraneo, "Emre Belözoğlu ile ilgili herhangi pozitif rapor yok, eğer böyle olsaydı bir sözleşme yenileme teklifi yapılırdı. Emre ile ilgili çok şey söyleniyor, Emre'yi Inter'e transfer eden benim. Emre'yi ilk transfer ettiğimiz zaman Türkiye ile ilk bağlantım olmuştu, bugün de Türkiye'ye geldim ve yine Emre ile ilgili bir soruyla karşılaştım. Sadece Emre ile ilgili konuşmak sözleşmesi sona eren diğer oyunculara da haksızlık olur. Hayat devam ediyor dedi.

Bu haber toplam 4116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.