Enflasyonla Mücadele Topyekûn Mücadele İçin Sıra Sende Aksaray

Enflasyonla Mücadele Topyekûn Mücadele İçin Sıra Sende Aksaray

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na ve bu kapsamda başlatılan indirim kampanyasına destek amaçlı Aksaray İş Dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çağrı yapıldı.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, tarafından yapılan yazılı açıklamada, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına Aksaray olarak tüm desteğin verilmesi gerektiğini belirtilirken, Başkan Göktaş tüm ATSO Üyelerine seslendi.

İlimiz genelinde ülkesine sahip çıkmak isteyen tüm ATSO Üyelerine ve esnaflara seslenen Göktaş, yapmış olduğu yazılı açıklamasının devamında; “Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan ENFLASYONLA Topyekûn Mücadele’ye, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin yanı sıra çok sayıda dernek, oda ve şirket de açıklamalarıyla destek olduklarını görüyor ve katılan herkese Türkiye adına teşekkür ediyoruz.

Milli Birlik ve Beraberliğimizle birlikte, İslamin son kalesi olan Ülkemizin şu an içinde bulunduğu ekonomik savaşlardan başarılı çıkması için, Aksaray için bizlerde seferberlik başlatıyoruz. Bizim bu ülkeden başka bir ülkemiz yani başka bir Türkiye’miz yoktur.

Bu millet Devleti söz konusunda olduğunda canını bile hiçe sayacak iken bu tür seferberliklerde ve kampanyalarda elini değil göğsünü taşın altına koyacaktır.

Bu anlamda 5000 Bin üyemiz olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli üyelerine çağrıda bulunuyoruz. 

Odamızın web sayfasında ve sosyal medya kanallarında yayınlanan ürün kalemlerinde satış yapan tüm üyelerimizi ENFLASYONLA Topyekûn Mücadele’ye davet ediyoruz.

Bu kapsamda kampanyaya katılmak isteyen üyelerimizi web sitemizden, 444 47 56 telefon numaramızdan, sosyal medya hesaplarımızdan kısacası tün iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşarak katılımlarını talep ediyoruz.

Türkiye Kazanacak sloganı ile bu şehrin mert, yiğit ve dürüst iş adamlarına, esnaflarına sıra sizde diyerek şimdiden ATSO Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” Dedi.

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.