Erdoğan Kaya'dan Mahmut Oruç hakkında şok iddia!

Erdoğan Kaya'dan Mahmut Oruç hakkında şok iddia!

haberfark.net'le birlikte aksaray'da birçok gazete ve sitede yazan Gazeteci Erdoğan Kaya Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Mahmut Oruç'la ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

Kaya, "Ak Parti'de kongre demokratik olmalı" başlıklı yazdığı yazıda kendisinin Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay'ı övdüğü için hakarete uğradığını ve bu mailin de Mahmut Oruç'un bilgisayarından çıktığını öne sürdü...

Geçtiğimiz günlerde Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay'ın kendisiyle ilgili iddialarına basın aracılığıyla oldukça sert bir şekilde cevap veren Mahmut Oruç'un Erdoğan Kaya'nın bu yazısı üzerine vereceği tepki merakla bekleniyor.

İşte Kaya'nın yazısının ilgili kısmı...

Eskildeki Belediye Başkanının şikâyeti bu sıkıntıdandı. Adam kendi partisinin Belediye Başkanına hakaret ettiği gibi bana da ilçe Başkanı kendi Başkanını övdüm diye mail ile hakaret etti. Sonra Savcılığa verdim uzun araştırmalar sonunda İlçe Başkanın bilgisayarından çıktı. Kendisi işi oğlunun üzerine attı ve oğlu mahkemeden ceza almıştır. Bu nasıl bir particilik ve anlayış anlamış değilim. Umarım demokratik bir delege seçimi ile seçime gidilir ve kazanan Ak Parti ve Aksaray olur.

Erdoğan Kaya'nın yazısını tümünü okumak için tıklayınız...

Bu haber toplam 4232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum