Ereğli Belediyesi’nden İftar

Ereğli Belediyesi’nden İftar

Konya’nın Ereğli Belediyesi tarafından, ilçe protokolü, şehit yakınları ve gaziler, oda-birlik başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, siyasiler, özel sporcular ve meclis üyelerine iftar yeme...

Konya’nın Ereğli Belediyesi tarafından, ilçe protokolü, şehit yakınları ve gaziler, oda-birlik başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, siyasiler, özel sporcular ve meclis üyelerine iftar yemeği verdi.

Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi, saygı, paylaşma ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı müstesna günleri barındırdığını ifade ederek, “Yüce Rabbime bizleri bu günlere kavuşturduğu için şükrediyorum” dedi.

‘Bir tas yemekle nefsimiz körleniyor’ diyen Özgüven, Ramazan ayının gönül zenginliğinin artmasına vesile olduğunu belirterek, iftara katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Özgüven konuşmasında Ereğli’ye bir müjde vererek, Ereğlili işadamı Mustafa Özşenol’un babası adına THK Meslek Yüksek Okulu binası inşaatı yaptırdığını aktardı.

Başkan Özgüven, “Ereğli’de güzel hizmetler oluyor. Hemhşerimiz Mustafa Özşenol’un babası adına yaptırdığı okul inşaatı yanında eski Belediye Başkanımız ve Bakanlarımızdan Ali Talip Özdemir beyde annesi adına Adalet Meslek Yüksek Okulu binası inşaatını üstlendi. Konya’da Özdemir ailesi, rektörlük ve biz protokol imzaladık. Bu protokolün gerçekleşmesinde başta Kaymakamımız olmak üzere eski vekilimiz Cem Zorlu ve yeni vekilimiz Halil Etyemez’in büyük katkıları oldu. Ama en büyük katkıyı Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği çatısı altında başta Besim Süleyman Baş hocam, Ergun Özgüven ve Halil Ercan gösterdi. Ben şahsım ve Ereğli adına emeği geçen herkesi kutluyor ve Ereğli’mize hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Eskişehir Vali yardımcılığına atanan Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise yaptığı konuşmada, “Ereğli’de birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisine şahit oluyorum. Bu birlikteliğinizi bozmayın. Sadece Ramazan ayı ile bu birlikteliği sınırlamayın. Aynı amaç uğruna mücadelenizi birlikte gerçekleştirin” dedi.

Yemeğin sonunda Ereğli Belediyesi Beyaz Melekler Onkoloji Derneği Yönetimi ve Özel Sporcular Kaymakam Şakir Erden’e yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı plaket ve hediye takdim etti.

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya