Ereğli Uzun Çarşı’da Proje Hazırlıkları Tamam

Ereğli Uzun Çarşı’da Proje Hazırlıkları Tamam

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, uzun çarşı esnafı ile bir araya gelerek uzun çarşıda yapılacak olan doğalgaz ve üst yapı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.Belediye...

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, uzun çarşı esnafı ile bir araya gelerek uzun çarşıda yapılacak olan doğalgaz ve üst yapı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Özgüven, kısa bir süre içerisinde doğalgaz çalışması için ilgili kurumun çalışmalara başlayacağını akabinde de Ereğli Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarını gerçekleştireceklerini söyledi.

Uzun çarşının modern bir kimliğe bürünmesi gerektiğini ifade eden Özgüven, "Uzun çarşının gece geç saatlere kadar canlı ve hareketli bir karakterde olmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle göze hoş gelen bir görüntüye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Başta saçaklar, tabelalar, tenteler olmak üzere göze hoş gelmeyen görüntüler yeni bir dizaynla buluşturulmalıdır. Bu anlamda sizlerle ortak bir noktada buluşarak uzun çarşıyı şekillendirmek istiyoruz" dedi.

Karşılıklı görüş ve önerilerin tartışıldığı toplantıda yapılacak çalışmaların bir maliyetinin çıkarılması ve uygun bir tarih belirlenmesi için önümüzdeki günlerde yeniden toplanma kararı alındı.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya