Ereğli’de Kimsesiz, Öksüz Ve Yetim Çocuklara İftar

Ereğli’de Kimsesiz, Öksüz Ve Yetim Çocuklara İftar

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi kimsesiz, öksüz ve yetim çocuklara iftar verdi.Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ere...

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi kimsesiz, öksüz ve yetim çocuklara iftar verdi.

Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ali Tekeli, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, muhtarlar, öğretmenler ve çocuklar katıldı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in tüm masaları gezerek çocuklarla tek tek ilgilendiği iftar yemeği programında, konuşma yapan AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ali Tekeli, “Yaratılanların en şereflisi olan Hz. Peygamberimiz de bir yetimdi. Onun için sizler Hz. Peygamberimizi temsil eden evlatlarsınız. Bugün sizleri bir araya getiren Ereğli Belediye Başkanımız Özkan Özgüven nezdinde Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye çalışanlarımızı kutlar, teşekkür ederim. Sizlerin aranızda bulunmaktan bahtiyarım” dedi.

Ramazan ayında duyguların, sevgi-saygı ve karşılıklı yardımlaşmanın doruğa çıktığını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bugün kimsesiz, öksüz ve yetim çocuklarımızla iftarımızı açıyoruz. Siz değerli yavrularımızla bir arada olmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Bu anlamda bize katkı sağlayan muhtar ve Milli Eğitim Camiasına teşekkür ediyorum. Bu içtenlik, gönül duygusu hiçbir zaman tükenmesin. Ben muhtarlarımız ve öğretmenlerimizden bir şey rica ediyorum. Mahallede ya da okulda bir çocuğumuzun başı okşanması gerekiyorsa, maddi anlamda bir çocuğumuz eksiklik hissediyorsa, kitabında, kıyafetinde, ayakkabısında bir üzüntü duyuyorsa bizim haberimiz olsun. Biz de üzüntü duyalım ve bunları telafi edelim. Bizim görevimiz yol, asfalt, kaldırım yapmak olabilir ama asıl yapılması gereken gönülleri yapmak ve o gönülleri kazanmaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ereğli Belediyesi tarafından tüm çocuklara hediye verildi.

Bu haber toplam 807 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya