Ereğli’de kurumsal belediyecilik anlayışı ile daha hızlı hizmet

Ereğli’de kurumsal belediyecilik anlayışı ile daha hızlı hizmet

Kurumsal bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak için belediye personeli ile toplantı düzenleyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, huzurlu bir çalışma ortamı ve oto kontrol sistemi ile belediye...

Kurumsal bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak için belediye personeli ile toplantı düzenleyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, huzurlu bir çalışma ortamı ve oto kontrol sistemi ile belediye hizmetlerini en iyi şekilde vatandaşa ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye hizmetlerinde önceliğin vatandaşlar olduğunu belirten Başkan Özgüven, birimler arası koordinasyonun en iyi şekilde sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve bilgi işlem müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Özgüven, "Belediyecilik bir ekip işidir. Yaptığımız hizmetlerle belediyemiz kurumsal bir kimlik kazandı. Bu kurumsallığı kaybetmememiz için daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Yapılan hizmetlere yenisini eklemek, daha iyilerini yapmak için hep birlikte daha çok çalışacağız. Daha çok çalışmak için de ekip ruhuna inanmak lazım" dedi.

Vatandaşlarla kurulan diyaloğun önemine dikkat çeken Başkan Özgüven, vatandaşa hizmetle mükellef olduklarını belirterek, "Oto kontrol sistemini çok iyi kuracağız. Müdürlükler arasında koordinasyonu daha iyi sağlayacağız. Herkesin yaşam biçimi, düşüncesi farklı olabilir ama burada hedefimiz aynı olacak. Ereğli Belediyesi çatısı altında herkes birlik ve beraberlik içerisinde hareket edecektir" diye konuştu.

Başkan Özgüven’in konuşmasının ardından yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve toplantı sona erdi.

Bu haber toplam 957 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya