Ereğli’de pazar esnafına çorba ikramı

Ereğli’de pazar esnafına çorba ikramı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde Gülbahçe Semt Pazarı esnafına sıcak...

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde Gülbahçe Semt Pazarı esnafına sıcak çorba ikram edildi.

Ereğli Belediyesi, düzenlediği etkinlikler kapsamında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunmaya devam ediyor. Okullarda, camilerde, toplumsal etkinliklerde ve birçok alanda karşılaşılan ikram aracı bu kez de Gülbahçe Semt Pazarında ki pazarcı esnafının soğuk havada içini ısıttı. Kültür Hizmetleri Müdürlüğünce tertiplenen etkinlik kapsamında, ikram aracı soğuk havada pazarcı esnafa ve vatandaşlara sıcak çorba dağıttı. Ereğli Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gürpınar, belediye tarafından gerçekleştirilen duyarlı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Gürpınar, "Bu soğuk havada hem vatandaşlarımıza hizmet ediyor hem de ekmek mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemiz de ikramları ile bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına temsil ettiğim camiam adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ereğli Belediyesi olarak şehrin her yerinde ve her alanında var olmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, vatandaşların ve esnafların sıcak havalarda içlerini ferahlatmak, soğuk havalarda ise içlerini ısıtmak adına belediye bünyesine kazandırdıkları ikram aracı ile sosyal çalışmaların devam ettiğini ve bundan sonraki süreçte devam edeceğini söyledi.

Ereğli’de pazar esnafına çorba ikramı

Ereğli’de pazar esnafına çorba ikramı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.