Ereğli’de Polis Haftası Etkinlikleri

Ereğli’de Polis Haftası Etkinlikleri

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ereğli Polis Eğitim Merkezi tarafından şehit aileleri ile emekli polis ve ailelerine yemek verildi.Yemeğe, Ereğli Kaymakamı Şakir Er...

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ereğli Polis Eğitim Merkezi tarafından şehit aileleri ile emekli polis ve ailelerine yemek verildi.

Yemeğe, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Akkaş, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile daire amirleri, şehit aileleri, emekli polis ve aileleri katıldı.

Polis Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi yaptığı açıklamada, “Şehit ailelerimizin her zaman yakınında olduğumuzu hissettirmek ve emekli meslektaşlarımızı unutmadığımızı göstermek amacıyla her polis haftasında olduğu gibi bugün de verilen yemekte bir araya geldik. Bizleri kırmayarak verdiğimiz yemeğe katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hafta etkinliklerinin Ereğli İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlendiğini kaydeden Kurbi, 10 Nisan gününe kadar farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Verilen yemekten sonra Polis Eğitim Merkezinde Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan protokol üyeleri burada kan vererek düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yaptı.

İlk olarak Polis Haftasının önemine dikkat çeken Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, “Hükümetimiz tarafından görev yapan emniyet mensupları gerek mesleki gerekse de teknik anlamında donatılmıştır. Bizleri koruyan kollayan polislerimizin bu önemli günü nedeniyle Ereğli’de de Polis Eğitim merkezi ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından kan bağış kampanyası düzenleniyor. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyor, bir kez daha görevde olan ve emekliye ayrılmış tüm polislerimizin Polis Haftalarını kutluyorum” dedi.

Kan bağışı kampanyasına katılarak kan veren Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, kan vermenin sosyal sorumluluk olduğunu belirtti. İnsanların yılda en az bir kere de olsa kan vermeleri gerektiğini ifade eden Kaymakam Erden, Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen kan bağış kampanyasının örnek olması gerektiğini kaydetti.

Düzenlenen bu kampanyaya Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören 385 öğrencinin tamamının katılacağı ifade edildi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1095 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.