Ereğli'de Spor Yatırımları Devam Ediyor

Ereğli'de Spor Yatırımları Devam Ediyor

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Ereğli’de yapımı süren Gençlik Merkezi başta olmak üzere 2015 yılı yatırım programında yer alan proje çalışmalarını yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla Ereğli’ye gelen Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Ereğli İlçe Müdürü Cumali Özince ile birlikte Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Ereğli Atatürk Stadyumunun belediyeye devredilmesi konusunda Başkan Özkan Özgüven ile görüş alışverişinde bulundu.
Konya’dan gelen 12 kişilik heyetin Ereğli Atatürk Stadyumu ve belediye tarafından yeni stadyum yapımı için tahsis edeceği alanda inceleme yaptıklarını söyleyen Ersöz, bu inceleme ve diğer prosedür çalışmaların ardından belediye ile protokol imzalayacaklarını kaydetti.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Ereğli’ye çok önemli projelerin kazandırılacağını belirtti. Gençlik Merkezi, 2 bin kişilik kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu, UEFA standartlarında sentetik çim saha gibi projelerin Ereğli’ye kazandırılması yanında Ereğli Atatürk Stadyumunun da Belediyeye tahsisi gibi çok önemli projelerin gündemde olduğunu ifade eden Başkan Özgüven, Ereğli’ye en güzel hizmeti sunmanın hedef ve çabası içerisinde olduklarının altını çizdi. İHA

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.