Ereğli'nin Mahallelerinde Çalışmalar Sürüyor

Ereğli'nin Mahallelerinde Çalışmalar Sürüyor

Konya Ereğli Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle olan köy ve beldelerde çalışmalarına devam ediyor.

Ereğli Belediyesi olarak hizmet götürmeyecekleri mahalle kalmayacağını belirten Başkan Özkan Özgüven, Büyükşehir Yasası ile Ereğli’nin her mahallesinde altyapı, üstyapı ve diğer hizmetler noktasında eksikliklerin hızla giderileceğini kaydetti.
Pınarözü ve Kuzukuyu Mahalleleri’nde kum serim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Özgüven, “Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talebi üzerine bu iki mahallemizin ara sokaklarına kum seriyoruz. Bu mahallerimizin yanı sıra Çimencik ve Orhaniye Mahalleleri’nde rotmix asfalt yama, Taşbudak Mahallesi’nde kilitli taş ve Hortu Mahallesi’nde kilitli taş tamiri yapım çalışmalarımız titizlikle sürdürülüyor. Vatandaşlarımızın talep ve istekleri çok kısa süre içerisinde değerlendirilip çalışmaların startını veriyoruz. Büyükşehir Yasası öncesi köy ve belde olan mahallelerde kalkınma ve gelişme sürecini önümüzdeki süreçte daha da hızlandıracağız” dedi.
Vatandaşın ihtiyaç duyduğu taleplere kısa süre içerisinde cevap veren belediye ekiplerinin çalışmaları sevinçle karşılayan vatandaşlar, Başkan Özgüven nezdinde tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Bu haber toplam 1231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya