Erkan Uygun'dan Sert Açıklama... Cavit Kılıç Başkan ne iş yapar?

Erkan Uygun'dan Sert Açıklama... Cavit Kılıç Başkan ne iş yapar?

Eskilgücü hocası Erkan Uygun'a yapılan saldırı sonra Uygun'dan açıklama geldi.

İşte Erkan Uygun'un açıklaması...

AKSARAY ASKF BAŞKANI NE İŞ YAPAR
Türkiye’ de 80 ilde ASKF var. Nedir ASKF. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu. Bu Federasyonda bir Başkan vardır. Ne iş yapar bu federasyon ve başkanı. 79 ilde amatörde mücadele eden takımların mevcut sorunlarını çözmeye çalışır, lisans işlemlerini yapar, amatör müsabakaların düzen içinde oynanmasını sağlar, kısaca ilinde bulunan amatör takımların Türk futboluna katkı sağlaması için elinden gelen her şeyi kanunlar ve kendine verilen yetkiler içinde çözmeye çalışır. Tabi bu 79 ildeki ASKF başkanlarının görevi.
Aksaray ASKF başkanı ne iş yapar. Tabi diğer bütün başkanlar ne yaparsa bu başkanda onu yapmak zorunda. Yapıyor mu? HAYIR… Kısaca anlatayım size. Aksaray ASKF başkanı ne yapıyor. 
2016 yılının 8. ayında Eskilgücüspor’ la teknik sorumlu olarak anlaştım ve sözleşme imzaladım. İstedik ki futbolun bu kadar sevildiği Aksaray’ ın ikinci büyük ilçesinde bizde bir şeyler yapalım ve Aksaray’ ın Futboluna katkı sağlayalım. 
Sezonun ASKF da yapılan ilk toplantısına katıldığımda hemen hemen bütün amatör kulüpler ASKF başkanın tavrından şikayetçi. Başkanın bazı kulüplerlere çok samimi bazı kulüplere çok zıt tavırları var. Zaman geçtikçe bunun sebebini daha iyi anladım. Aksaray ASKF başkanı bu işi yapabilecek kapasitede ve beceride değil. 
Bak ben bütün söyleyeceklerimi açık ve net olarak söylüyorum kim ne yazarsa nezaket kuralları içinde gocunmadan cevap veririm. Kimsenin arkasından da konuşmam. O koltuğu doldurmak cüsseyle olmuyor, fikirle oluyor, projeyle oluyor, hakkaniyetle oluyor tabi varsa. Çay söyle başkan çay içmeye geleceğim yanına, bu yazıma da okursun o zamana kadar, bir düşün gelince konuşuruz üzerinde. Ha birde hepsini yazmayacam gelince konuşacak birkaç konu kalsın. 
Bakın şimdi anlatıyorum iyi dinleyin. Ne zaman ASFK ya gitsem ki biz bu zamana kadar diğer ASKF’ larında böyle gördük. Oturur sorunları konuşur çözüm arar hoş sohbet eder ve ayrılırdık. Ama Aksaray ASKF başkanı Facebook başkanı olmuş. Kim face de hakkında bir şey yazıyor ne diyor biri hararet etse de dava açsam diye dört gözle bekliyor. Yalannnnnnnnnn mı başkan Cavit KILIÇ. Senin işin facebook takip etmek değil adam gibi amatör spor müsabakalarının oynanmasını sağlamak. Hem hakaret eden olursa dava açacağım diyorsun hem de öbür taraftan” ben kapımda onlar gibi çok İT besledim” deyip millete hakaret ediyorsun. Başkannnnnnnnnnnnnnnn başkan… Bu gün maç oynanırken ben seni aradım demi. Burada gidişhat iyi değil güvenlik zayıf dedim mi? Demedim mi? Dedim başkan dedimmmmmmmm. Sen ne dedin başkannnnnnnnnn. Herhalde geçen hafta bir takım için facebook ta yaptığım yorumu okumuşsun. Bu kadar iyi takipçim olduğunu bilmiyordum. Bırak beni takip etmeyi, bırak benim çalıştırdığım takımımın oyuncularının yazdıkları yazıları takip etmeyi işiniii yappp işiniiii. Senin işin facebook takip etmek değil. Eğer öyleyse bağlıkayasporlu oyuncuların geçen haftadan beri yazdıkları tehditleride takip et ve bu maça önlem al. Neyse konumuz o değil, sen ne dedin o zaman başkannnnn. Ben güvenlik sorunu var diye arıyorum, başkan bana facede yazdığım yazıdan dem vuruyor. Küçük beyinler küçük düşünür. Sonra birde fütursuzca güvenlik bizim işimiz değil diyor. Tamam başkan bir dahakine güvenlik işini dedeme söylerim. Senden daha iyi yapacağı kesin. Bu işi bırak başkan Cavit KILIÇ. Aksaray’ ın amatör sporuna daha fazla zarar verme. Bu iş senin işin değil. Senin kapasiteni aşıyor bu iş. Sen küçük hesaplar peşinde koşuyorsun. O maçta bağlıkaya’ nın futbolcusu önce hakeme saldırdı sonra da bana saldırdı. Bu arada gözlüğümü kırdılar parasını ASKF ödeyecek başkannnn faturayı sana gönderecem. Maç boyunca hep küfür vardı. Aslında o futbolcu bana saldırmadı, aslında o taraftar bize küfür etmedi. Bu camiayı kim temsil ediyorsa ona yapıldı bütün bunlar. Yanı Aksaray ASKF yapıldı, bilmem anlatabildim mi? Gerçi anlayacağına da pek sanmıyorum ama ben üzerime düşeni yapayım. Yönetici demek, başkan demek en zor durumlar da, en çaresiz durumlar da, en kısa sürede ve en doğru şekil de hakkaniyette sorunu çözen kişi demektir. Bu yetenek sende yok, sen sorunun başısın başşkannnnn. Aksaray da amatör sporun gelişmesi için senin bu işi bırakman gerek. Yoksa senin nezlinde Aksaray amatör futbolu batacak. Altında bütün Aksaray kalacak. Aksara’ yın amatör futbolunun gelişmesi için Cavit KILIÇ’ ın bu işi acilen bırakması gerek. Beni de mahkemeye ver emi başkan. BÜTÜN AKSARAY AMATÖR FUTBOL CAMİASINA SAYGI VE SEVGİLERİMLE. 
Erkan UYGUN
Eskilgücüspor Teknik Sorumlusu

Bu haber toplam 4837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum