Eskil AGD de Kış Etkinlikleri Pazartesi Başlıyor

Eskil AGD de Kış Etkinlikleri Pazartesi Başlıyor

Gün içerisinde ilmihal, Fıkıh, Akaid, Adab-ı Muaşeret, Kitap okuma, Peygamberler, Örnek şahsiyetler dersleriyle birlikte film izleme, futbol, orta oyunları, bilgi yarışması gibi sosyal etkinlikler yapılacak.

Program ilgili  AGD Eskil  Başkanı Mahmut Özgiray açıklamalarda bulundu. Özgiray açıklamasında; bu programlar aracılığıyla gençliğimizin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine ortam hazırladıklarını belirtti. Eskil de özellikle son yaptığımız binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Mekke’nin fethi programından sonra böyle bir faaliyetle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Özgiray; “Hedef kitlesinde 14 milyon genç olan AGD Liseler ve Ortaokullar Komisyonumuz, kış etkinlikleri çerçevesinde çeşitli seminer, kültür ve sportif faaliyetler düzenleyerek, ilköğretim ve lise gençlerinin zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak kendilerini geliştirmelerinde ayrıca insanlığa faydalı, milli ve manevi değerine bağlı şuurlu birer genç olmaları için çalışmaktadır. Gençler bu programlar vesilesiyle birbirleriyle tanışıp kaynaştı. Sosyal ve kültürel becerilerini arttırdı. Hayatları boyunca kendilerine lazım olacak temel bilgileri öğretilecek.” diye konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum