Eskil AK Parti Gençlikte Devir Teslim Töreni Yapıldı

Eskil AK Parti Gençlikte Devir Teslim Töreni Yapıldı

Ak Parti Eskil Gençlik Kolları Başkanı'nın değişmesinin ardından, devir teslim töreni yapıldı.

AK Parti Eskil Gençlik Kolları Başkanlığı'nda yapılan törene; Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Ak Parti Eskil Gençlik Kolları eski Başkanı Cafer Tarık Talaşlı, çiçeği burnunda Başkan Veli Batur, Mustafa Sanlav Hoca ve çok sayıda Ak Partili gençlik katıldı.

Program, Yusuf Koyuncu Hoca'nın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Mustafa Sanlav hoca dua etti.

Programda ilk konuşmayı eski Başkan Cafer Tarık Talaşlı yaptı. Talaşlı kendisinin belediye başkanlığına aday adayı olarak düşünüldüğünü fakat, kendisin böyle bir düşüncesi olmadığını dile getirdi.

Programda konuşma yapan yeni başkan Veli Batur açıklamasında, “Kıymetli kardeşlerim hepinizin bildiği gibi uzun bir süredir Eskil ‘de farklı sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulundum. Görevde bulunduğum hiç bir kuruluşta yaptığımız çalışmalarda Cenab-ı Hakkın rızası ve bu milletin bu gençliğin sorunlarına çözüm bulmak onların dertleriyle dertlenmekten başka hiç bir gayemiz olmadı. Bu süreçten sonrada olmayacak inşallah görev yaptığımız her kuruluşta bizlere verilen görevlerin birer emanet olduğu bilincinden hiç bir zaman ayrılmadık ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam ettik. Yaptığımız çalışmalar esnasında hiç bir kardeşimizi ötekileştirici davranışlarda bulunmadık hep kucaklayıcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kıymetli kardeşlerim bizim partimiz inancın kardeşliğin, birlikteliğin, heyecanın aksiyonun ve ideallerin partisidir.!

işte bu düsturla deyim yerindeyse görev alınmaz talep edilmez verilir diyerek il-ilçe teşkilatlarımızın ve genel merkezimizin taktiri ile görev bizlere tebliğ edildi. Bizler de verilen görev geri çevrilmez dedik ve görevi Cafer Başkanımızdan devraldık. Cafer Başkanımız da partimizin idealleri noktasında gecesini gündüzüne katıp bu gençlik için çalıştı çalıştığına bizler şahidiz.

 

Bu haber toplam 2045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum