Eskil Ak Parti İlçe Başkanı O isim mi olacak?

Eskil Ak Parti İlçe Başkanı O isim mi olacak?

15 Kasım-15 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ak Parti Eskil İlçe Başkanlığı seçiminde Özcan Altan'ın Ak Parti Eskil İlçe Başkanlığı için ortak aday çıkarılacağı öne sürüldü.

15 Kasım-15 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ak Parti Eskil İlçe Başkanlığı seçiminde Özcan Altan'ın Ak Parti Eskil İlçe Başkanlığı için ortak aday çıkarılacağı iddia edildi.

Partiye yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, Partili İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay'la arasında artık basına yansıyan bir şekilde sürtüşme olan mevcut başkan Mahmut Oruç'un yeniden aday olmasına Ak Parti'de sıcak bakılmadığı, Oruç'un Mustafa Zavlak ismi üzerinde durduğu diğer taraftan birçok partilinin Ak Parti'ye Necati Belgemen'e yakın bir ismin İlçe Başkanı olmasına kesin olarak karşı çıktıklara belirtilirken, bazı partililerde iki dönemdir Meclis Üyeliği yapan ve Eskil'de toplumun her kesimi ile diyalogu iyi olan Özcan Altan ismi üzerinde durulduğu kaydediliyor.

Özcan Altan ismine Başkan Niyazi Alçay'la birlikte, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Güdendede ve Sadrettin İriş'in sıcak baktığı, Başkan Oruç'un da "Hayır" demeyeceği belirtiliyor.

haberfark.net

Bu haber toplam 2806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum