Eskil Belediyesi İdlib’e yardım kampanyası düzenliyor

Eskil Belediyesi İdlib’e yardım kampanyası düzenliyor

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen'in konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bilindiği gibi uzun yıllardır Suriye’de bir insanlık dramı yaşanıyor. Elbette millet olarak bu zulme seyirci kalamazdık. Zira bizler Doğu'da bir müminin eline batan dikenin acısını Batıda hisseden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu pencereden bakıldığında Suriye’de yaşanan büyük acılara sessiz kalmak İslami ve insani bir duruş olamazdı. İdlib'deki yardıma muhtaç insanlar için belediyemizin de katkılarıyla ortaklaşa bir yardım kampanyası düzenledik. Hayırsever Eskilli hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi Suriye’ye yardım konusunda da 7’den 77'ye el ele vererek kampanyaya destek olacağını biliyoruz.
Ben eminim ki geçmişte olduğu gibi Eskil’den tırlar dolusu malzemelerin, ihtiyaç sahiplerine gönderileceğini umut ediyorum. Bu ihtiyaç maddeleri katalitik soba, yiyecek malzemeleri, un ve battaniye. İnşallah hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu toplanan yardımları İdlib’e Belediyemiz öncülüğünde ileteceğiz.
Yardım Kampanyasına destek vermek isteyen hemşehrilimizin yardım malzemelerini Belediyemiz Petrolündeki depoya iletebilirler veya Belediyemiz Zabıta Amirliği ile irtibat kurarak yardım malzemelerinizi Belediye olarak biz yerinden alabiliriz. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul etsin. Allah herkesten razi olsun." haberfark.net

Bu haber toplam 2553 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
40 Yorum