Eskil Belediyespor Ligin İlk Haftasında Yeşilovaspor’u Konuk Edecek

Eskil Belediyespor Ligin İlk Haftasında Yeşilovaspor’u Konuk Edecek

Uzun bir aradan sonra sonunda 2019-2020 Aksaray Amatör Futbol Ligi bu hafta başlıyor.

Yeni adıyla Aksaray amatör liginde mücadele edecek olan Eskil Belediyespor, güçlü kadrosuyla şampiyonluk parolası ile lige başlayacak. İlk hafta sahasında Yeşilovaspor ile karşılaşması gerekirken Yeşilovaspor’un ligden çekilmesi ile ilk haftayı BAY geçerek 3 puanı hanesine şimdiden yazdıran Çöl Kartalları, ikinci hafta gene sahasında Aksaray’ın güçlü takımlarından Aksaray Akhisarspor ile karşılaşacak.

Başkan Mehmet Keskin’den açıklama:

Yeni bir oluşumla lige başlıyoruz. Öncelikle kazasız belasız ve sakatlıksız bir sezon geçmesini diliyorum. Takımımız Eskilgücüspor’u belediye bünyesine katarak Eskil Belediye Spor yaptık ve büyük emekler vererek Aksaray’ın en iyi teknik kadrosunu ve oyuncuları bir çatı altında topladık. Bu oluşum içerisinde yönetici arkadaşlarımın da büyük emekleri var. Başta Halil İbrahim Kırlı, Himmet Öksün, Dursun Altan, Tahsin Ünlü ve Halis Mutlu da takımımız için elinden geleni yaptı. Biz şampiyon bir kadro kurduk ve artık sahne onların. İnşallah yolun sonu Şampiyonluk ve akabinde Bölgesel Lig olur” diyerek konuşmasını tamamladı.

Çöl Kartalları Lige Hazırım Mesajı Verdi

Cihanbeylispor ile yapılan hazırlık maçında 5-1 gibi farklı sonuçla tamamlandı.

Eskil Belediyespor ligin başlamasına bir hafta kalan son hazırlık maçını Konya Süper amatör ligi ekiplerinden Cihanbeylispor’la yaptı. Cihanbeyli ilçesinde oynanan maç, Eskil Belediyespor’un 5-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Çöl Kartalları aldıkları farklı galibiyetle lige hazırım mesajı verdi.

Eskil Belediye Spor’un golleri: Muhammet Ateş (2), Ali Atlar, Hüseyin Şanlı ve Eray Berkant Baydilli’den geldi.

Aksaray Amatör Liginde İlk Hafta ve Eskil Belediye Spor’un lig fikstürü

Bu haber toplam 3003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum