Eskil Belediyespor Yönetiminden maça davet

Eskil Belediyespor Yönetiminden maça davet

Eskil Belediyespor'dan maça davet

"Bu hafta sonu 26.01.2020 Pazar günü saat 15.30 da  oynanacak olan CARSTLYLE KILIÇARSLAN–ESKİL BELEDİYESPOR müsabakasına  tüm ESKİL halkımızı bekliyoruz.

Sayın taraftarımız sizlerden tek ricamız sadece tezahürat yapmanızdır. Hakemler hakkında, rakip takımlar hakkında çirkin ve kötü tezahürat yapılması ne bize yakışır, nede siz değerli ESKİL halkına.  Biz takımımızı motive etmek, daha iyi oynamalarını sağlamak amacıyla tezahüratta bulunalım. Rakip takımlardan bizi kışkırtmak için hareketler olabilir. Ama biz bunlara taviz vermeyelim. Takımımızı sonuna kadar destekleyelim. Kötü sonuçlar da alabiliriz ama bu takım bizim takımımız, futbolcularımız ESKİL için savaşıyor, ESKİL  için oynuyor bunu unutmayalım.  Biz yönetim olarak takımımıza inanıyoruz ve sonuna kadar da arkasındayız. Kimse unutmasın ki yönetimin özverili çalışmalarından dolayı bu takım meydana gelmiştir. Hiçbir yöneticimiz takımın kötü olmasını istemez. Her şey takımın daha iyi olması daha ileriye gitmesi içindir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu takım sezon sonunda Allah’ın izniyle ipi göğüsleyecek kapasitededir.

Bir kez daha  üzerine basa basa tekrarlıyorum. Taraftarımızdan sadece takımı desteklemelerini hakemlere, rakip takımlara karşı kesinlikle kötü tezahurat veya çirkin fiiller yapmalarını istemiyoruz. Biz bunları yapıyoruz sayın hemşehrilerimiz. Bu dediğimiz hareketleri yapıyoruz. Sonrada diyoruz ki AKSARAY  bizi sevmiyor, bize üvey evlat muamelesi yapılıyor diyoruz. Biz bu hareketleri yapar isek kimse kusura bakmasın herkes bize üvey evlat muamelesi yapar.  Artık kabuklarımızı kırıp bu gibi fiillerden uzak kalmalıyız. Unutmamalıyız ki ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün sözünü, spor dostluk ve kardeşliktir.

Bu takım bizim, Aksaray amatör kulüpler federasyonu bizim. Aksaray hakemleri bizim, Aksaray‘da ki tüm futbol takımları bizim birer kardeşimiz. Dostluk ve kardeşliği hiçbir zaman unutmayalım. AKSARAYSporu 3. ligde bütün Aksaray destekliyor, Elit Naturel Sultanhanı-Eşmekayaspor'u bal liginde herkes destekliyor,  tabi ki de her takım taraftarı da kendi takımlarını destekleyecektir.

Maça kendi imkanları ile gidecek olan arkadaşlar, giderken yanınızda yakınınızda olanlardan götürelim. Belediyemizin imkanları kısıtlı çok fazla aracımız yok.  Gidemeyecek olanlarda  en geç Cuma akşamına kadar yöneticilerimizle temasa geçip gitmek istediklerini bildirsinler. Desteklerinizden dolayı şimdiden çok çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız." haberfark.net

Bu haber toplam 2415 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum