Eskil Bugün Futbol’a Doydu!

Eskil Bugün Futbol’a Doydu!

Eskilgücünün maçı ve Eskil Belediyesi Köyler arası futbol turnuvasının maçları aynı gün’e denk gelmesi nedeniyle bugün Eskil’de 4 maç oynandı.

Eskil Belediyesi öncülüğünde düzenli olarak her yıl düzenlenen Köyler arası Futbol turnuvası bugün yapılan 3 maç ile devam edildi.

Saat 09:00’da Günün ilk maçında turnuvanın güçlü takımlarından Bozcamahmut spor, sağsak Spor’u 2. dakika ’da Şerafettin Türker 60 ve 65 dakikalarda İzzettin Türker, 80. Dakikada Cihat Türker86 dakikada usta ayağı Muhammet Cirit ve 90. Dakikada Mehmet Can Görür ’den gelirken Sağsak spor ‘un tek sayısı 83. Dakikada Mustafa Dağlı’dan geldi. Karşılaşma Bozcamahmut spor ’un 6-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Günün ikinci maçı ise 11.00’de Taşkesik ile Eşmekaya Yeşilyurt arasında oynandı. Maç öncesi Taşkesik spor centilmence rakip takımı tebrik ederek mücadele başladı.  Çekişmeli geçen mücadelenin sonunda gülen Taşkesik Spor oldu.  Karşılaşmaya Hızlı başlayan Eşmekaya Yeşilyurt başladı dakikalar 18 gösterdiğinde Eşmekaya Yeşilyurt’un golü geldi. Taşkesik maça  başladıktan  2 dakika sonra penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Zeki Sanlav durumu 1-1 getirdi. Bu dakikalardan sonra Taşkesik üstün bir oyun ortaya koydu. 32. Dakikada (DK, 21 Şenol Meral’in golü geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Taşkesik Spor’un 2-1 lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda dengeli bir oyun vardı. İki takımda temkini elden bırakmadı. Dakikalar 75 gösterdiğinde Zeki Sanlav kendisinin 2. Takımının 3. Golünü atarak skoru 3-1 taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç bu skor ile tamamlandı.

SAHNEYE ÇÖL KARTALI ÇIKTI

Turnuva maçları ve Eskilgücünün maçları aynı gün olunca maç saatlerinde ayarlama yapıldı. Eskilgücü saat13:00’de Selime spor karşısına çıktı. Karşılaşma öncesi rakibinin bulunduğu konum itibari ile rakibi karşısında favori görünen Eskilgücü 9 ve 45. Dakikalarda Ali Atlar, 12. Dakikada Fahrettin Koyuncu, 20. Dakikada Rıdvan Aygün  ve 26. Dakikada Eyüp Belgemen’in attığı goller ile ilk yarıyı 5-0 önde kapattı. Eskilgücü 2. Yarıda golden daha çok top oynama yolunu seçti.  Dakikalar 75 gösterdiğinde Hacı Özkan’ın golü geldi. Kaptan takımının 6 golünü kaydederken dakika 78 sahneye usta ayak Ekrem Güç çıktı durumu 7-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Eskilgücü ’nün 7-0 galibiyeti ile bitti.

GÜNÜN BERABERLİKLE SONUÇLANAN TEK MAÇI ALTAN SPOR KAPUTAŞ KOOPARATİFİ!

Günün Son Maçı Altanspor ile Kaputaş Kooperatifi arasında oynandı. Saat 15:00’da başlayan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.  İkinci yarıda dengeli futbolunu sürdüren her iki takım bu görünümünü 60. Dakikaya kadar sürdürebildi.  60. Dakikada Kaputaş Kooparatifi Penaltı kazandı. Mehmet Taşpınar penaltıyı gole çevirerek 1-0 öne geçirdi.  69. Dakikada ise bu kez Altanspor penaltı kazandı.  Penaltıyı ise bu sefer ilçe Milli eğitim Müdürü Tuncay Altan gole çevirerek durumu 1-1 yaptı.  Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

Bu haber toplam 3866 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum