Eskil Devlet Hastanesine Acil Ek Binası Yapılıyor

Eskil Devlet Hastanesine Acil Ek Binası Yapılıyor

Aksaray’ın Eskil Devlet Hastanesi’ne yapılması planlanan ek Acil Servis inşaatına başlandı.Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Eskil Devlet Hastanesi Ek Acil Servis...

Aksaray’ın Eskil Devlet Hastanesi’ne yapılması planlanan ek Acil Servis inşaatına başlandı.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Eskil Devlet Hastanesi Ek Acil Servis inşaatının başladığını açıkladı. Genel Sekreter Durgut, 561 metrekare üzerine, hastaneye ek olarak yapılan acil servisin yıl sonuna kadar tamamlanacağını, toplam maliyetinin ise 1 milyon 200 bin olacağını söyledi.

Genel Sekreter Durgut, “Eskil Devlet Hastanemizin ihtiyacı olan ek Acil Servis yürütülen ihale süreci tamamlanarak, 25 Nisan tarihi itibarı ile inşaatına başlandı. Hastanemize entegre olarak yapılacak olan Acil Servis binası, 561 m2 kapalı alana sahip olacak. 2016 yılı sonunda tamamlanarak hizmete girmesini planlıyoruz. Toplam maliyeti 1 milyon 200 bin TL olarak hesaplanmıştır. Yapımına başlanan Acil Servisimizde hasta gözlem odaları, hasta muayene odaları, canlandırma odası, enjeksiyon ve pansuman odası, laboratuvar ve kan alma odası, doktor ve personel dinlenme odası, kantin, hasta ve hasta yakınları için bekleme alanları ve engelli WC bulunacak. Tamamlandığında Eskil Devlet Hastanemiz modern bir acil servise kavuşmuş olacaktır” dedi.

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum