Eskil Emniyet Amirliği'nin Ruhsatsız Motosiklet Mesaisi

Eskil Emniyet Amirliği'nin Ruhsatsız Motosiklet Mesaisi

Eskil Emniyet Amirliğine bağlı trafik ekipleri, Eskil Merkezde bulunan ve kayıtları olmayan motosikletleri önceki akşam yaptıkları bir çalışmayla topladı.

Eskil Emniyet Amirliğine bağlı trafik ekipleri, Eskil Merkezde bulunan ve kayıtları olmayan motosikletleri akşam yaptıkları bir çalışmayla topladılar. Son yıllarda motosiklet kazaları ve buna bağlı ölümlerin artması trafik ekiplerini harekete geçirdi. Daha önceden Eskil’de ruhsatsız motosikletlere karşı bir çalışma yapan Eskil Trafik ekipleri bir çalışmada akşam saatlerinde yaptı. Özellikle ruhsatsız motosikletlerin akşam saatlerinde gençler tarafından zaman zaman kontrolsüz kullanılması sonucu harekete geçen trafik timleri, kayıtları olmayan motosikletleri toplayarak otoparka çekti.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan bazı vatandaşlar, ”Motorsikletler en basit kullanılan ve ekonomik araçlardır. Fakat genç yaşta sürücülerin eline geçmesi zaman zaman tehlikelere neden olabiliyor. Herkes kontrollü ve dikkatli kullanmalı. Bu zamana kadar bir çok ailenin canı yandı. Yetkililer yerinde bir çalışma yapıyorlar. Eğer motora biniyorsak hem kurallara uymalı, hemde dikkatli binmeliyiz” dediler. haberfark.net

Bu haber toplam 2365 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum