Eskil Halk Eğitim Merkezi'nden Görkemli Yıl Sonu Sergisi

Eskil Halk Eğitim Merkezi'nden Görkemli Yıl Sonu Sergisi

Birçok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştiren Eskil Halk Eğitimi Merkezi, 2018-2019 yılında açılan kursların faaliyetlerini yıl sonu etkinlikleri kapsamında sergileyerek Eskilinin beğenisine sundu.

Eskil Hükumet Konağı önünde  gerçekleştirilen serginin açılışına Eskil  Kaymakamı Emine Karataş, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Eşmekaya belediye başkanı İsmail Hakkı Güneş, Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kolukısa, İl  Genel Meclisi üyeleri, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Ebru Sanatı, Geleneksel El Sanatları, Elde Maraş İşi, Kağıt Rolyef, Keçe İşi ve Elde Kurdele İşi ve birçok kursun kursiyerleri tarafından hazırlanan ve sergilenen eserler ziyaretçiler tarafından ilgi ile izlendi. 
Kaymakam Karataş, eğitici öğretici kursları organize eden Eskil Halk Müdürlüğü çalışanlarını, kurs öğretmenlerini ve birbirinden güzel eserler ortaya çıkaran kursiyerleri tebrik ettiğini söyledi.
Eserleri oldukça beğenen Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen, “Halk eğitimi Müdürlüğünün açtığı kurs meyvelerini vermiş. Gerçekten çok güzel eserler çıkarmışlar. Hepsinin ellerine sağlık” dedi. haberfark.net

Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.