Eskil ilçesinde TOKİ anahtar teslimine başladı

Eskil ilçesinde TOKİ anahtar teslimine başladı

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediyesi ve TOKİ Başkanlığı işbirliğiyle geçen yıl faaliyete geçirilen 125 dairelik 2. Etap TOKİ konut uygulaması projesi tamamlanarak daire sahiplerine anahtar teslimine başla...

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediyesi ve TOKİ Başkanlığı işbirliğiyle geçen yıl faaliyete geçirilen 125 dairelik 2. Etap TOKİ konut uygulaması projesi tamamlanarak daire sahiplerine anahtar teslimine başlanıldı.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, “İlçemiz önemli yatırımcıların yaratmış olduğu istihdam ile doğru orantılı olarak nüfusumuz hızla artış gösteriyor. Nüfus artışı ile birlikte ilçemizde konut ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyaca cevap verebilme doğrultusunda TOKİ Başkanlığı ile birlikte 125 dairelik konut uygulaması gecen yıl başlatılmıştı. Kısa sürede yapımı tamamlanan konutların hak sahiplerine anahtar teslimine başlanıldı. TOKİ konutlarıyla birlikte İlçemizde kentsel dönüşüm hızla ilerliyor. Belediye gelirlerimiz artış göstererek, vatandaşlara verebileceğimiz hizmet ağı genişliyor. Anahtarlarını teslim alan hak sahiplerine dairelerinde aileleri ile birlikte güle güle oturmalarını diliyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 2110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.