Eskil İlk ve Ortaokulu'nun Çehresi Değişiyor

Eskil İlk ve Ortaokulu'nun Çehresi Değişiyor

Eskil İlk ve Ortaokulunda idareci, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Yılmaz Keskin ve öğrencilerin katılımı ile fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Eskil'in en eski eğitim kuruluşu olan ve birçok, hakim, savcı, avukat, mühendis, öğretmen mezun eden Eskil İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü eski başarılı günlerine geri dönüyor.

Okula yılların idarecisi ve öğretmeni Hüseyin Sezer’in gelmesiyle yeniden şahlanan okulun çehresini değiştirmek için okul bahçesine onlarca fidan dikimi yapıldı.

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan öğrenci velileri “Eğitimde başarının en önemli etkenlerinden biri de okul temizliği ve çevre düzenlemesidir. Okulumuzda ciddi anlamda güzel değişimler yaşanıyor. Birkaç yıl önce okuldaki bakımsızlık nedeniyle birçok veli öğrencilerini Cumhuriyet Okuluna yazdırmak için sıraya giriyordu. Şimdi ise okulumuzdaki eğitim ve öğretimin kalitesinin artmasıyla birlikte okulumuza geri dönüşümler başladı. Bir atasözü“Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, on yıl sonrası için ağaç dik, yüz yıl sonrayı düşünüyorsan, insan yetiştir” demektedir. Okulumuzdaki tüm idareci ve öğretmenlerimiz bu bilinç ile hareket etmektedir. Okulumuzda eğitim, öğretim ve kalitenin artmasında büyük pay sahibi olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

haberfark.net

Bu haber toplam 3253 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum