Eskil MYO’da İşler Sorunsuz Şekilde İlerliyor!

Eskil MYO’da İşler Sorunsuz Şekilde İlerliyor!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Eskil Meslek Yüksekokulu’na (MYO) kurulması düşünülen programların YÖK’e bildirildiğini ve çalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini belirtti.

- YÖK’ün Programları Onaylaması Bekleniyor -

Eskil MYO Müdürü Doç. Dr. İlker Çamkerten’le birlikte, İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ı ziyaret eden Rektör Şahin, işlerin sorunsuz şekilde devam ettiğini vurguladı. Eskil MYO’nun açıldığını, okula kurulacak olan programların netleşmesini beklediklerini söyleyen Şahin, “Okula hangi programların açılması gerektiğine dair ilçe yöneticileriyle daha evvel çeşitli toplantılar yaptık ve hayatta karşılığı olan programların açılması noktasında bir fikir birliğine vardık. YÖK’e 4 program talebimizi ilettik. Bize oradan bir dönüş yapılmasını bekliyoruz. YÖK kararını bekleme mecburiyetimiz var çünkü oradan gelecek karara göre yolumuza devam edebiliriz. Kısa süre içinde bu kararın bildirileceğini umuyoruz” dedi. Öğrenci alımını 2016 yılının Eylül ayına yetiştirmeye çalıştıklarını ancak, en geç 2017 Eylül’üne öğrenci almış olacaklarını ifade eden Prof. Şahin, “Biz işimizi takip ediyoruz ve ödevlerimizi yerine getiriyoruz. Herhangi bir sorun yok. Özverili çalışmalarından ve taahhütlerini yerine getirdiğinden dolayı, Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

- Kısa Sürede İnşaat Revizyon İhalesine Çıkılacak -

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ise Eskil MYO için çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini, eğitim için düşünülen binanın inşaat revizyon ihalesine kısa süre içinde çıkacaklarını belirtti. Başkan Alçay, “Üniversitemiz üzerine düşen tüm görevleri yerine getirdi. Eskil’imiz için bir rüya gerçeğe dönüşüyor. Sayın Rektörümüze emekleri ve gayretli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Gerçekleşen ziyarete AK Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak ve AK Parti Eskil İl Genel Meclis Üyesi Sadrettin İriş ve Belediye Meclis Üyesi Hacı Ömer Oruç’ta katıldı. haberfark.net

Bu haber toplam 2219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum